Έπεσαν από μπαλκόνι λόγω... σεξ

Η 19χρονη Αναστασία Τούνικ από τη Ρωσία και ο 18χρονος Μιγκέλ από το Μεξικό δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το πάθος τους και έτσι έχασαν τη ζωή τους μάλλον άδοξα!

Οι δύο φοιτητές βρίσκονταν σε ένα πάρτι, όπου και γνωρίστηκαν, με συμφοιτητές τους από το Bellerbys College -ένα πανάκριβο διεθνές κολέγιο- και βγήκαν στο μπαλκόνι με σκοπό να βρεθούν μόνοι τους. Τελικά πάνω… στην προσπάθεια έκαναν βουτιά από τον 6ο όροφο του συγκροτήματος στο κενό.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος δήλωσε στον Τύπο της Αγγλίας: «Ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα στο μπαλκόνι. Κάθονταν, χοροπηδούσαν, φιλιούνταν, ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους. Κάποια στιγμή το αγόρι σήκωσε την κοπέλα και την ακούμπησε στα κάγκελα. Εκείνη τύλιξε τα χέρια της στο λαιμό του. Στη συνέχεια ήρθαν οι φίλοι τους στο μπαλκόνι και τους διέκοψαν. Μπήκαν για λίγο μέσα, αλλά έπειτα από 10 λεπτά βγήκαν ξανά και κάθισαν στα κάγκελα όπως την προηγούμενη φορά και άρχισαν να ξανακάνουν σεξ. Πίστεψα ότι σύντομα θα ξαναγύριζαν μέσα. το τελευταίο που περίμενα ήταν να τους δω να πέφτουν στο κενό».

Tags: