Έξαλλη η Καινούργιου με τη σύντροφο του Σπαλιάρα, Ζωή Τζάνη

Η Ζωή Τζάνη, η σέξι ξανθιά γυμνάστρια και σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα, έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου. Όπως υποστήριξε η παρουσιάστρια του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», η γυμνάστρια ενώ είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της, έκλεισε το κινητό της και δεν πήγε ποτέ.

Ο σκηνοθέτης της εκπομπής έκανε ζουμ στην άδεια καρέκλα και η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς εκνευρισμένη είπε στους τηλεθεατές: «Bλέπετε δίπλα μου μια άδεια καρέκλα! Σε αυτή εδώ τη θέση ήταν κανονισμένο να κάτσει μια γυμνάστρια, η οποία φέρεται - έτσι όπως δηλώνει η ίδια- να είναι η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κοπέλα αυτή, η οποία ήταν κανονισμένο να έρθει εδώ, εξαφανίζεται! Για δεύτερη φορά! Εμείς έχουμε μία σκαλέτα!...Η συγκεκριμένη κυρία αποφασίζει να μην έρθει στην εκπομπή, χωρίς να ενημερώσει κανέναν και να μη σηκώνει τα τηλέφωνά της! Κάποιοι σύντροφοι ή πρόσωπα που είναι στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον παικτών του Survivor, φέρονται με μεγαλύτερο σταριλίκι από τους ίδιους τους παίκτες του Survivor!».

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα, η Ζωή Τζάνη μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα που είχε στη σχέση της με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη συγκατοίκηση αλλά και την επίμαχη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες.

«Τον τελευταίο καιρό είχαμε περάσει διάφορες φάσεις στη σχέση μας. Υπήρχαν διαστήματα που δεν ήμασταν τόσο πολύ μαζί, αλλά ποτέ δεν χάσαμε την επικοινωνία που είχαμε μεταξύ μας. Σίγουρα όμως, υπήρξαν περίοδοι που δεν μέναμε στο ίδιο σπίτι και δεν ήμασταν συνέχεια μαζί, όπως συνηθίζουμε! Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν σκαμπανεβάσματα! Όμως τις ημέρες πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, ήρθαμε και πάλι πολύ κοντά! Νομίζω ότι και οι δύο έχουμε ανάγκη να είμαστε μαζί!», αποκάλυψε η Ζωή Τζάνη.

Όσο για την επίμαχη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες, τόνισε η Ζωή Τζάνη: «Εγώ πάντα γελούσα με αυτή τη δήλωση. Ενοχλήθηκα κάποια στιγμή επειδή πήρε περίεργες διαστάσεις. Ακούστηκαν πολλά αρνητικά σχόλια και με πήρε και εμένα η μπάλα χωρίς να έχω δώσει κάποιο δικαίωμα. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τον Γιάννη. Φαντάσου ότι ήμουν μαζί του σε εκείνη τη συνέντευξη».