Ιανουάριος 2018

Η τύχη της χτύπησε την πόρτα: Μετά το ατύχημά της, φήμες θέλουν τη star ξανά έγκυο

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό της τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα για την διάσημη τραγουδίστρια. Νέα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την θέλουν να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και μάλιστα το νέο μέλος της οικογένειας να είναι κοριτσάκι.

Μήπως να παραδεχτεί ότι είναι έγκυος; Οι νέες φωτογραφίες της star με «φουσκωμένη κοιλίτσα»

Σε συνέχεια του baby boom που βιώνει το Hollywood, ακόμη μία star εγκυμονεί αλλά δεν παραδέχεται τίποτα. Μάλιστα τα σημάδια είναι τόσο εμφανή, που πλέον είμαστε σίγουροι ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Ο λόγος για την Kirsten Dunst την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στο αεροδρόμιο του Los Angeles, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Jesse Plemons. Ομολογουμένως, και χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη παρατήρηση, είδαμε την κοιλιά της ηθοποιού κάτω από το τζιν φόρεμά της, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει ακόμη παραδεχτεί τίποτα.

Αποκλειστικό: Survivor 2: Και άλλη ακύρωση της τελευταίας στιγμής

Νέα ανατροπή έχουμε στο Survivor 2, καθώς μετά την αποκάλυψη πως oι συμμετοχές των Ιωάννα Πηλιχού και Δημήτρη Βλάχου ακυρώθηκαν, έρχεται να προστεθεί και αυτή του Νέρι Καστίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δε συμμετείχε στα γυρίσματα που έγιναν με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και εκτός απροόπτου δε θα βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως αν όντως τελικά ο Νέρι δεν συμμετάσχει, άλλος θα… τραβήξει κουπί για Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Γιάννης Τσίλης.

Νάργιες-Μουρούτσος: Υποδέχτηκαν το 2018 στην Νέα Υόρκη

Η Λάουρα Νάργιες και ο Μιχάλης Μουρούτσος βρίσκονται στην Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι θέλησε να υποδεχτεί το νέο έτος μακριά από την Ελλάδα.

Η άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι ένας ωραίος προορισμός καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, αλλά αυτή η εποχή είναι ιδανική και αυτός είναι ο λόγος που τον επιλέγουν αρκετοί.

Η παρουσιάστρια και ο Ολυμπιονίκης απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην Νέα Υόρκη και επισκέπτονται αρκετά αξιοθέατα.

Μάλιστα, έχουν ανεβάσει και τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram.