Μάιος 2017

Δήμητρα Ματσούκα: Κατηγορούμενη για χρέη στο Δημόσιο - Πουλά το σπίτι της για να… ξελασπώσει!

Μπελάδες για την Δήμητρα Ματσούκα που κατηγορείται για χρέη στο Δημόσιο! Για χρέη ύψους 108.000 ευρώ προς το Δημόσιο δικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων η ηθοποιός.

Κατηγορείται λοιπόν ότι οφείλει χρήματα από φόρο εισοδήματος της περιόδου 2010-2011 ωστόσο η ίδια κατηγορεί τον λογιστή της!

Συγκλονίζει ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη: «Ο Στάθης είχε ξαναπεθάνει»

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ένα μήνα μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού. Ο ίδιος συγκλόνισε με την αποκάλυψη πως στο παρελθόν ο Στάθης Ψάλτης είχε 'πεθάνει' ξανά και επανήλθε στη ζωή.

Ο Φρέντι Μέρκιουρι είχε χάσει το πόδι του πριν πεθάνει

Ο τραγουδιστής των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι είχε σχεδόν χάσει το ένα του πόδι εξαιτίας των επιπλοκών του AIDS πολύ πριν πεθάνει, αποκάλυψε ένα μέλος της μπάντας.

Έξαλλη η Καινούργιου με τη σύντροφο του Σπαλιάρα, Ζωή Τζάνη

Η Ζωή Τζάνη, η σέξι ξανθιά γυμνάστρια και σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα, έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου. Όπως υποστήριξε η παρουσιάστρια του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», η γυμνάστρια ενώ είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της, έκλεισε το κινητό της και δεν πήγε ποτέ.

Τι απάντησε για τη σχέση της με τον Κοκκινάκη & την αμοιβή του Survivor η Λάουρα Νάργες

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Λάουρα Νάργες και στο αεροδρόμιο εκτός από τα δικά της πρόσωπα την περίμεναν και...

Τα τελευταία επίσημα νέα για την κατάσταση της υγείας της Κατερίνα Βρανά.

H δημοφιλής κωμικός Κατερίνα Βρανά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μαλαισία μετά το σοβαρό....

Μαρία Μπεκατώρου: Τα σύννεφα στο γάμο της και η απιστία

Στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε ανοιχτά για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γάμο της και ισχυρίζονται πως έχουν εμφανιστεί σύννεφα στη σχέση της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο.