Αύγουστος 2016

Σε ποια τραγουδίστρια ανήκει αυτό το καλλίγραμμο κορμί;

Στην Ταϋλάνδη βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Ελληνίδα τραγουδίστρια που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές χαλαρώνοντας και περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο λόγος για την Αμαρυλλίς που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εντυπωσιακή φωτογραφία όπου ποζάρει με μαγιό σε εξωτική παραλία! Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν βροχή!

Tags: 

Έλλη Κοκκίνου-Γιώργος Μπόγρης: Τελευταίες βουτιές πριν το «χωρισμό»

Ειδυλλιακές στιγμές μόνο για δυο στη Ρόδο είχαν την ευκαίρια να απολαύσουν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης.

Το ζευγάρι που μετρά έξι ευτυχισμένα χρόνια μαζί, έδειχνε να απολαμβάνει με την ψυχή του τη διαμονή του εκεί, γεμίζοντας τις ώρες του με βόλτες στην παλιά πόλη και κυρίως εξορμήσεις σε μερικές από τις πιο διάσημες παραλίες της Ρόδου.

Ο φακός του περιοδικού YOU τους τσάκωσε στη Λίνδο, όπου χάρηκαν για ώρες τον ήλιο και τη θάλασσα με τις μεταξύ τους διαχυτικές στιγμές να μαρτυρούν ότι η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Tags: 

Δέσποινα Βανδή: Βάφτισε τον εννιά ετών γιο της στην Κρήτη!

Άργησε όμως τελικά τον βάφτισε! Η Δέσποινα Βανδή μέσω Instagram μας αποκάλυψε πως σήμερα βάφτισε τον γιο της.

Ο 9χρονος Γιώργος βαφτίστηκε σε κλίμα συγκίνησης στην Ελούντα στην Κρήτη και γέμισε χαμόγελα χαράς την οικογένειά του. Αν και σε μεγαλύτερη ηλικία, η Δέσποινα και ο Ντέμης αποφάσισαν να κάνουν τη βάφτιση του γιου τους στο εκκλησάκι που πριν 11 χρόνια βαφτίστηκε και η κόρη τους Μελίνα.

Tags: