Φεβρουάριος 2016

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού

Επίσημη πρεμιέρα είχε η παράσταση «Οικογένεια Adams», στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Σολωμού, με την ηθοποιό να μιλάει στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, όμως μια ερώτηση ήταν αρκετή για να την κάνει να εκραγεί μπροστά στις κάμερες.

Tags: 

Η εξομολόγηση του Τεό Θεοδωρίδη για την στιγμή της φυλάκισης του

Καλεσμένος στο «Τhe 2night Show» ήταν εχθές το βράδυ το γνωστό μοντέλο, Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε για όλα ακόμα και για τα έξι χρόνια στη φυλακή λόγω ναρκωτικών.

Tags: 

Ελένη Μενεγάκη και το ατύχημα στην επέτειο της

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος έγγαμου βίου για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, οι οποίοι την επέτειο τους θέλησαν να γιορτάσουν με αγαπημένους φίλους.

Στο σπίτι του Βασίλη Καλλίδη, φίλου και συνεργάτη της γνωστής παρουσιάστριας, βρέθηκαν με αφορμή την πρώτη επέτειο γάμου της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Στενοί φίλοι του ζευγαριού δήλωσαν το «παρών» στο εορταστικό γεύμα της επετείου και η χαρούμενη διάθεση από όλους διήρκησε μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Tags: 

Το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη

Ο Παντελής Παντελίδης εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή μας και έφυγε με τον ίδιο τρόπο. Ο αδικοχαμένος 32χρονος τραγουδιστής κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, ταυτίστηκαν με τα τραγούδια του, τα οποία ήταν βγαλμένα μέσα από τη ζωή.

Το τελευταίο αντίο ετοιμάζονται να πουν στον Παντελή Παντελίδη φίλοι και συγγενείς. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο (Σάββατο) το μεσημέρι στις 14:00 στον Άγιο Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας.

Tags: 

Βραδινή έξοδο με την πρώην ο Θοδωρής Αθερίδης

Στην επίσημη πρεμιέρα «Και μετά; Και μετά;» στο θέατρο Θησείον βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου ο Θοδωρής Αθερίδης, όχι συνοδευόμενος από την σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη αλλά από την πρώην του, τη γνωστή χορογράφο Ελένη Γκασούκα που είναι και η μητέρα της κόρης του.

Tags: 

Σύντροφος Έλληνα τραγουδιστή δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά

Για πρώτη φορά μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, διανύοντας ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ο λόγος για την Νατάσα Σκαφίδα, τη σύντροφο του Γιάννη Βαρδή.

Σε λιγότερο από τρεις μήνες το ζευγάρι θα υποδεχθεί στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και η χαρά και η ανυπομονησία είναι απερίγραπτη, όπως είναι λογικό. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, είναι αυτό το γεγονός που έρχεται να πλημμυρίσει ευτυχία τον Γιάννη και την σύντροφό του.

Tags: 

Ο Γιώργος Μανίκας παίρνει «διαζύγιο» για την συμμετοχή του σε video clip

Η απόφαση του Γιώργου Μανίκα να οδηγηθεί στα άκρα μας παραπέμπει πως κάτι δυνατό συμβαίνει στη ζωή του.

Στο ρόλο του «ληστή» αναγκάστηκε να «μπει» ,ο νεαρός Γιώργος Μανίκας για τις ανάγκες του νέου video clip, της Κατερίνας Νάκα, όπου δέχτηκε να συμμετάσχει στο νέο της hit με τίτλο «Κάτι μου συμβαίνει». To σενάριο τον καλεί να υποδυθεί τον ανατρεπτικό νέο που κλέβει τη νύφη από την εκκλησία.

Tags: 

Η Beyonce έγκυος; Δίνει την απάντηση

Η διάσημη τραγουδίστρια, έδωσε την απάντηση της στις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η Beyonce εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ, φορώντας ένα ελαστικό μαύρο κορμάκι, διχτυωτό καλσόν και ένα δερμάτινο κοντό jacket δίνοντας ένα τέλος σε όλες εκείνες τις φήμες που την ήθελαν έγκυο όλο αυτό το διάστημα, ανακοινώνοντας παράλληλα και την παγκόσμια περιοδεία της.

Μαζί με τον Bruno Mars και το συγκρότημα Coldplay, εμφανίστηκε η ντίβα, στο 50ο event του Super Bowl, ενώ δεν έλειπε από κοντά της και η 4χρονη κόρη της Blue Ivy.

Tags: 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφίζεται πριν γεννήσει

Λίγες μέρες πριν φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει στον φακό για γνωστή εταιρεία αθλητικών ρούχων, μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για τον ερχομό του μωρού τους, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Φώτη Μπερνάρντο.

Η γνωστή ηθοποιός που «αναγκάστηκε» να αποχωρήσει από το σήριαλ, το οποίο πρωταγωνιστούσε, λόγω της εγκυμοσύνης της πιο ευτυχισμένη από ποτέ μιλάει για τις σκέψεις και τους φόβους τις όπως και για την μεγάλη της αγάπη, σε αυτό το πλασματάκι που κουβαλάει μέσα της σχεδόν 9 μηνές.

Tags: 

‘Επιασε «λάστιχο» τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη

Ο καλύτερος «μάνατζερ» της πολιτικής, ο δήμαρχος του Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, παραμένει αγαπητός στον κόσμο που τον στήριξε προεκλογικά. Ο ίδιος, ο δήμαρχος Μαραθώνα πολλές φορές μας ενημερώνει για τις κινήσεις του μέσω διαδικτύου.

Έτσι και τώρα ο Ηλίας Ψινάκης φωτογραφίζεται άνετος και χαμογελαστός, όταν το αυτοκίνητο του είναι ακινητοποιημένο από «λάστιχο», ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την «άτυχη» βραδιά του, όπου μας αποδείχνει πως δεν «έχασε» και τόσο το κέφι του.

Tags: