Ιανουάριος 2016

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Γωγώ Τσαμπά

Μηχανάκι παρέσυρε την αδερφή της γνωστής καλλιτέχνιδας, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο της στην περιοχή του Καματερού.

Το σοβαρό τροχαίο προκάλεσε αναστάτωση σε όλη την οικογένεια και κυρίως στη γνωστή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά, που αντίκρυσε την αδερφή της μέσα στα αίματα. Την ώρα που έγινε το ατύχημα εκείνη ήταν σε φωτογράφιση που έκανε, για γνωστό περιοδικό.

Tags: 

Θύμα εγκατάλειψης ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Την Παρασκευή το βράδυ θύμα ασυνείδητου οδηγού έπεσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στο Γκάζι. Ο γνωστός ηθοποιός χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο τραυματισμένος.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Νίκαιας με πόνους στη μέση και γεμάτος μώλωπες. «Με εκσφενδόνισε τρία μέτρα στον αέρα και με πέταξε στα κάγκελα του διαζώματος. Πρόκειται για έναν ασυνείδητο οδηγό που με εγκατέλειψε. Ζω από ένα θαύμα», είπε ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη του.

Tags: 

Ο φόβος της Ελένης Μενεγάκης

Η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, στην καθημερινή της εκπομπή «Ελένη», πολλές φορές επιλέγει να αναφερθεί και σε θέματα υγείας.

Έτσι χθες καλεσμένος στην εκπομπής της, ήταν ο Λευτέρης Παθιάκης, οστεοπαθητικός και φυσικοθεραπευτής και αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα την φοβία που έχει, για την εννιά μηνών κορούλα της.

«Και εμένα η Μαρινούλα περπατάει αλλά δεν περπατάει μόνη της…την κρατάμε και εμείς…γιατί κόβει ποδαρόδρομο…στις μύτες το πάει! Αλλά είναι εννιά μηνών, να το ψάξω από τώρα;» ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη, όλο αγωνία τον Λευτέρη Παθιάκη.

Tags: 

Άξιος ο δήμαρχος του Μαραθώνα

Με μια δική του δημοσίευση, ο δήμαρχος του Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, μας αποδεικνύει πως δεν φοβάται να τσαλακώσει το προφίλ του. Με χαμόγελο αποθανατίζει τη στιγμή που το κλειστό γήπεδο Μαραθώνα είναι έτοιμο να παραδοθεί στους πολίτες του.

«Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και κάναμε "λουστρίνι" το πρώτο κλειστό γήπεδο που θα αποκτήσει ο Μαραθώνας το Σάββατο 16 Ιαν στις 19.00. Σας περιμένουμε όλους φίλοι μου να κόψουμε κορδέλα και να απολαύσουμε τον Στέλιο Διονυσίου που προσφέρθηκε να μας χαρίσει το ταλέντο του στα εγκαίνια», γράφει, μεταξύ άλλων.

Tags: 

Ερωτικό ζευγάρι Συνατσάκη – Ουγγαρέζος

Τους «ένωσε» το τηλεοπτικό δίδυμο τελικά και ερωτικά. Όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπά ο Δημήτρης την Μαίρη και πόσο φίλοι ήταν πριν την δημιουργία της εκπομπής τους, γεγονός που ίσως βοήθησε να έρθουν ακόμα πιο κοντά και να γίνουν ζευγάρι.

Στάχτη στα μάτια προσπαθούν να ρίξουν στους τηλεθεατές με διάφορες εικονικές εντάσεις την ώρα της εκπομπής τους, ενώ στην πραγματικότητα η ένταση που έχουν ανάμεσα τους, είναι μόνο το «πάθος».

Καιρός να το παραδεχτούν και δημόσια, να ηρεμήσουν από τους αδιάκριτους «παπαράτσι» και να ζήσουν τον έρωτα τους χωρίς το ενοχλητικό «κρυφτούλι».

Tags: 

Εθισμένη στη νικοτίνη η Έλενα Παπαρίζου

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη της, η Έλενα Παπαρίζου εκμυστηρεύτηκε πως είναι χρόνια εθισμένη στη νικοτίνη και αδυνατεί να κόψει αυτή την άσχημη συνήθεια.

Όπως δήλωσε και η ίδια, έχει προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να σταματήσει το κάπνισμα, όμως πάντα κάτι πάει στραβά και το ξαναρχίζει.

Παρόλο που και η ίδια γνωρίζει πως το κάπνισμα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά, όχι μόνο την υγεία της αλλά και την φωνή της, η γλυκιά τραγουδίστρια δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει να καπνίζει.

Tags: