Οκτώβριος 2015

Νέο comecack απο τη Βέρα Λάμπρου.

Μπορεί να απουσίαζε τα τελευταία χρόνια απο τα φώτα της δημοσιότητας και τα πάλκα, είναι όμως πανέτοιμη να ξεκινήσει και πάλι δυναμικά και να πιάσει την καριέρα της ως τραγουδίστρια απο εκεί που την άφησε.

Ο λόγος φυσικά για την Βέρα Λάμπρου, την εκρηκτική ξανθιά σεξοβόμβα που είχε μονοπωλήσει μερικά φεγγάρια πριν τα τηλεοπτικά πάνελ και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά με τις εκκεντικές και άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Tags: 

Η φωτογραφία που καίει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μπορεί πλεόν να είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ονομάτα της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς παρά το μικρό της ηλικίας της, είναι ήδη παρουσιάστρια στη δικιά της εκπομπή σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι.

Ο λόγος φυσικά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη νεαρή ξανθιά παρουσιάστρια η οποία έχασε τη γη κάτω απο τα πόδια της μόλις αντίκρυσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο και έχει κάνει φυσικό το γύρο της Ελλάδος ήδη.

Tags: 

Η κόρη της Beyonce μεγάλωσε και μοιάζει στο μπαμπά της!

Σαν νερό φαίνεται πως περνά ο χρόνος και όλο και μεγαλώνουν τα υπέροχα μωράκια και εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι! Έτσι φαίνεται πως συνέβη και την πανέμορφη κορούλα της Beyonce, την Blue Ivy, η οποία έχει γίνει πλέον τριών ετών, έχει ψηλώσει και έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη!

Η τρίχρονη δεσποινίδα, συνοδευόμενη απο τη μαμά της, παρακολούθησε μία συναυλία της Janet Jackson και μάλιστα φωτογραφήθηκε στο τέλος με μερικές απο τις μικρές χορεύτριες του show!

Tags: 

Με νέο επιχειρηματικό πλάνο η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Στροφή 180 μοιρών φαίνεται πως έχει κάνει το πανέμορφο μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία είχε προκαλέσει σεισμό με την εμφάνιση της στις πασαρέλες όταν πρωτοεμφανίστηκε. Παντρεμένη πλέον, ζει μόνιμα στην Ελβετία με τον σύζυγο της Κριστιάν Καρποζήλος.

Τον τελευταίο καιρό όμως φαίνεται πως έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται στο χώρο της επιχειρηματικότητας, δημιουργόντας το μικρό της Online μαγαζάκι για να πουλάει τα διάφορα αξεσουάρ, ρούχα και παπούτσια που έχει πλέον στη συλλογή της.

Tags: 

Το βίντεο που θέλει η ξεχάσει η Φαίη Σκορδά.

Είναι ένα απο τα κλασσικά cult βίντεο που κάθε καλλιτέχνης έχει στην καριέρα του (στην αρχή της τουλάχιστον) και θέλει απεγνωσμένα να ξεχάσει αλλά πού τέτοια τύχη, αφού το διαδίκτυο έχει φροντίσει τέτοιες στιγμές να μένουν για πάντα χαραγμένες στην ιστορία.

Μιλάμε όμως συγκεκριμένα για μία κυρία, η οποία μπορεί πλέον να μας κρατάει συντροφιά μέσα απο την τηλεοπτική συχνότητα ενός μεγάλου καναλιού, σίγουρα όμως δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει τις μεγάλες στιγμές που έζησε όσο παρουσίαζε πρωϊνή εκπομπή σε εθνικό κανάλι!

Tags: 

Νεκρή η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ λίγες μέρες μετά το χωρισμό τους.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Κατριόνα Γουάιτ, της 28χρονης πρώην συντρόφου του 51χρονου ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διάμερισμα της, στο Λος Άντζελες.

Η 28χρονη μακιγιέρ γνωρίστηκε με τον διάσημο ηθοποιό το 2012 και έκτοτε ακολούθησε μία θυελλώδης σχέση, με πολλούς χωρισμούς ανά διαστήματα. Μόλις δύο μέρες πριν συμβεί το τραγικό περιστατικό, είχε επέλθει ένας ακόμα χωρισμός μεταξύ του ζευγαριού.

Tags: