Αύγουστος 2015

Έχει πολύ μεγάλο μόριο και δεν του κάθονται!

Προβλήματα που έχει ο κόσμος! O 52χρονος Μεξικάνος Roberto Esquivel Cabrera, έχει τεράστιο... πρόβλημα στην προσωπική του ζωή λόγω του μεγέθους του πέους του.

Όοοχι, δεν είναι επειδή είναι μικρό. Το αντίθετο! Το πέος του είναι 48 ολόκληρα εκατοστά και αυτό τον δυσκολεύει πολύ, γιατί οι γυναίκες φοβούνται να κάνουν σεξ μαζί του εξαιτίας του μήκους του πέους του!

Ο Cabrera λέει πως "Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν μπορώ να εργαστώ και επιθυμώ οι αρχές να με αναγνωρίζουν ως ανάπηρο και να με στηρίζουν. Μετά, θα ήθελα μια αναγνώριση από τα παγκόσμια ρεκόρ Guinness".

Αυτή είναι η πιο sexy χάκερ!

Το κωδικό της όνομα στον χώρο του διαδικτύου είναι SexyCyborg. Έτσι την ξέρει και παγκοσμίως, η κλειστή ομάδα των χάκερς. Των νεαρών που μπορεί με ευκολία να κάνουν σμπαράλια ακόμη και τα τελειότερα συστήματα άμυνας του διαδικτύου. Μπορούν να μπουν σε τράπεζες, να εισβάλλουν στο πεντάγωνο, να «χακάρουν» το FBI και με άνεση να σβήσουν τα ίχνη τους και να μην τους καταλάβει κανείς.

Dallas Friday: Έκανε σερφ γυμνή και μας τρέλανε!

Ο λόγος για την πανέμορφη Dallas Friday, η οποία είναι μία από τις καλύτερες wakeboard στον κόσμο.

Η 28χρονη αθλήτρια ασχολείται επαγγελματικά με το wakeboard από το 2000 και από το 2004 κατέχει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Το περιοδικό «Body Issue» του ESPN της έκανε την πρόταση να την φωτογραφίσει γυμνή και εκείνη δέχτηκε, με τον όρο η φωτογράφιση να την δείχνει να κάνει το άθλημά της, απλά χωρίς να να φοράει την στολή της.

Και μπορώ να πω πως όλοι μας απολαύσαμε το αποτέλεσμα. Τι σώμα...

Η Εύη Αδάμ πιο σέξυ από ποτέ!

Η Εύη Αδάμ υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδος, έχοντας διανύσει χιλιόμετρα σε ελληνικές αλλά και διεθνής πασαρέλες.

Τώρα, στα 42 της χρόνια και με δύο έφηβες κόρες, το σώμα της μοιάζει να μην έχει αλλάξει καθόλου από εκείνη την εποχή.

Η Εύη Αδάμ φωτογραφήθηκε στη Ρόδο με ένα μαύρο μπικίνι και νομίζω πως μιλάω εκ μέρους όλων μας όταν λέω πως το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα!

Χίλια μπράβο και ελπίζουμε και σε άλλες παρόμοιες φωτογραφίσεις στο μέλλον!

Holly Madison: Το δράμα ενός κουνελακίου...

Η ζωή κοντά στον Χιου Χέφνερ και στην διάσημη βίλα του, όπου έμενε με τα κουνελάκια του, δεν σήμαινε μόνο πάρτυ και κοσμική ζωή. Οι καλλονές με τις πλούσιες καμπύλες ήταν σαν στρατιωτάκια, έπρεπε να μοιάζουν μεταξύ τους.

Αυτά αποκαλύπτει η Holly Madison, ένα από τα αγαπημένα κουνελάκια του εκδότη του Playboy, στο βιβλίο της, «Down the rabbit hole».

Η αδελφότητα της… σιλικόνης μάλιστα, απαρτιζόταν κυρίως από ξανθιές, οι οποίες έπρεπε να έχουν μακριά μαλλιά. Κι αν δεν είχαν, ας είναι καλά τα extensions.

Αυτές είναι δουλειές!

Μιλάμε για μια δουλειά που θα ζήλευαν πολλές! Η 30χρονη Βρετανίδα Karleen Howden είναι δοκιμαστής ερωτικών παιχνιδιών και φαλικών ομοιωμάτων.

Η Karleen εργάζεται στην εταιρία εσωρούχων και ερωτικών παιχνιδιών Ann Summers. Τα καθήκοντά της είναι να δοκιμάζει τα νέα μοντέλα και στην συνέχεια να δίνει πλήρη έκθεση με την κριτική της στους υπεύθυνους της εταιρίας. Εάν δηλαδή πρέπει να αλλάξει κάτι στο σχήμα του, στο μέγεθος του, εάν προσφέρει μικρή, μέτρια, ή μεγάλης έντασης ηδονή κτλ.

Λίντσεϊ Λόχαν: Τopless selfie!!!

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως περνάει η Λίντσεϊ Λόχαν.

Η διάσημη χολυγουντιανή ηθοποιός, περνάει καλά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο και δεν σταματά να το δείχνει. Της αρέσει να προκαλεί και δεν σταματάει ούτε από τις διακοπές της.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να πετάξει την μπλούζα της και να φωτογραφηθεί στο πολυτελές δωμάτιο της, ανεβάζοντας στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία. «Λατρεύω τη χρυσή βίλα μου στο Cavo Tagoo. Ευχαριστώ τους φίλους μου εδώ» λέει, ποζάροντας μόνο με το δαντελένιο εσώρουχό της σε μια... καλλιτεχνική selfie!

Αχ, αυτό το κίτρινο μπικίνι της Rihanna!

Είναι ντίβα και το ξέρει. Μάλιστα, έχω την εντύπωση πως το χαίρεται κι όλας. Κάθε της εμφάνιση προκαλεί σχόλια και συζητήσεις. Για ποια άλλη θα μιλούσαμε, μα φυσικά για την Rihanna!

Η 27χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, δεν χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα της. Αυτή τη φορά πήγε μαζί με μία φίλη της και πέρασαν εκεί μερικές μέρες χαλάρωσης.

Η Rihanna επέλεξε ένα μικροσκοπικό κίτρινο μαγιό και η φωτογραφία της που ανάρτησε στο instagram κέρδισε χιλιάδες likes. Με τέτοιο σώμα, πως θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό!

Τι σκέφτεται όταν κάνετε σεξ;

Δεν χρειάζεται να σας πούμε πως το μυαλό των αντρών και των γυναικών λειτουργεί διαφορετικά. Γιατί λοιπόν να μην ισχύει αυτό ακόμα και την ώρα του sex; Σήμερα θα σας πούμε κάποιες που μας εκμυστηρεύτηκαν κάποιες γνωστές μας, για να δούμε αν ισχύουν όντως!

Αναρωτιούνται κάθε φορά γιατί πρέπει να αλλάζουμε θέση στα πόδια τους συνέχεια. Ειδικά μετά τις πρώτες, άβολες φορές, αναρωτιούνται γιατι δεν έχουμε μάθει ακόμα που μπαίνουν τα πόδια. Δεν θα το σχολιάσω αυτό τώρα.

Heidi Klum και Vito Schnabel: Κολήσαμε από τα σιρόπια!

Ο έρωτας του διάσημου μοντέλου Heidi Klum και του συντρόφου της Vito Schnabel προσελκύει παπαράτσι απ' όλο τον κόσμο.

Η 42χρονη πια Heidi Klum, η οποία είναι μητέρα 4 παιδιών, και προσφάτως διαζευγμένη, που απολαμβάνει διακοπές με τον μόλις 29χρονου συντρόφου της στη Σαρδηνία, έχοντας αφήσει πίσω της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.