Ιούλιος 2015

Δεν υπάρχει πιο όμορφη ελληνίδα από την Δούκισσα!

Η Δούκισσα Νομικού συνεχίζει τις διακοπές της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, έχοντας μαζί της τον σύντροφό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, κάνοντας πολύ συχνές εμφανίσεις στις κοσμικές παραλίες του νησιού.

Κάνουν τις βουτιές τους και επιδίδονται σε παιχνίδια μέσα και έξω νερό, μαγνητίζοντας τα βλέμματα ανδρών, γυναικών, αλλά και τον φακό των παπαράτσι. Η κάμερα του Mykonos Live Tv τους εντόπισε στον Άγιο Σώστη να απολαμβάνουν χαλαροί και ευδιάθετοι την θάλασσα και τον μυκονιάτικο ήλιο.

Κι εγώ που νόμιζα πως είναι υποκειμενικό!

Απάντηση στην ερώτηση ποιο είναι το ιδανικό στήθος επιχείρησαν να δώσουν οι επιστήμονες. Μέχρι τώρα, ο μόνος κανόνας ήταν πως το ιδανικό σχήμα στήθους είναι εκείνο που μπαίνει στο ποτήρι της σαμπάνιας, αφήνοντας έτσι απ' έξω όλους εμάς που θέλαμε πιο... πλούσιο μπούστο.

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό φαίνεται πως είναι η αναλογία 45 προς 55, ανεξαρτήτων μεγέθους. μπερδευτήκατε; Κι εμείς όταν το πρωτοακούσαμε, άλλα μετά κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής, ή μάλλον ο επιστήμονας.

Αχ, Εφη, Εφούλα, Εφάκι! Μας είχες λείψει!

Η αλήθεια είναι πως είχαμε πολύ καιρό να μάθουμε νέα της και μας είχε λείψει. Βλέπετε, μεγαλώσαμε με το Εφάκι!

Αποφάσησε λοιπόν να μην μας αφήσει παραπονεμένους και μας έδειξε η ίδια φωτογραφίες της, από στην πισίνα του σπιτιού της! Και δεν μας απογοήτευσε!

Η Έφη Σαρρή ποζάρει στην πισίνα του σπιτιού της στον Άλιμο και μας δείχνει πως είναι σε άψογη φόρμα και διατηρεί την κορμάρα της σε άψογη κατάσταση.

Αχ, Εφάκι! Γιατι δεν σε καμαρώσαμε ποτέ βουλευτίνα, μου λες;;;

Μαρία Ανδρούτσου: Τρέλανε κόσμο με το μαγιώ της!

Την Μαρία Ανδρούτσου την λατρέψαμε όλοι μέσα από τον ρόλο της Ξανθίππης στην αγαπημένη σειρά "50-50", την σεξοβόμβα σύντροφο του Μίμη.

Μπορεί να έχει περάσει περίπου μία δεκαετία, αλλά αυτό δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση όταν την βλέπεις. Η ίδια πρόσφατα δήλωσε πως με τη βοήθεια βελονισμού έχασε τα περιττά κιλά που είχε και το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό στις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Jennifer Nicole Lee: Βγήκε βόλτα με το μπικίνι της!

Για όσους δεν την ξέρουν (υπάρχουν και τέτοιοι;) η Jennifer Nicole Lee είναι μία 40χρονη Αμερικάνα, η οποία ασχολείται... με το σώμα της!

Εκανε προτεραιότητά της την γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωή πριν από 10 χρόνια, έχασε πάνω από 15 κιλά και διατηρεί μέχρι σήμερα. Το όνομά της εξάλλου το έχει συνδέσει με τη γυμναστική αλλά και με το Μαϊάμι.

Αφού έχει κάνει τέτοια επένδυση, δεν γίνεται να μην επιδείξει και την δουλειά της και γι' αυτό αποφάσησε να βγει βόλτα, ακριβώς όπως την βλέπετε. Με τα απολύτως απαραίτητα. Και πολύ καλά έκανε το κορίτσι! Ευγε!

Δωρεάν τσόντα από τον Σειρηνάκη μέχρι να γίνει η Συμφωνία με την Ευρώπη!

Τι ακούμε Θεέ μου! Όλα τα 'χαμε, αυτό μας μάρανε. Είπε ο καλός μας κύριος Σειρηνάκης να μας χαρίσει λίγες στιγμές εκτόνωσης μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει την τελευταία περίοδο.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, λοιπόν, ο παραγωγός ταινιών ερωτικού περιεχομένου, ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν πορνό σε όλους τους ενδιαφερόμενους, από σήμερα Παρασκευή, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, οπότε θα έχει ξεκαθαρίσει και τι θα γίνει με το Grexit.

Προς ενημέρωση σας, σήμερα προβάλλεται η ταινία: «Βούλα Βαβάτση και ο Υπουργός»...

Τι να πω... Με το μαλακό παιδιά!

Τι οσόντα είναι αυτά; Να μου ζήσει ο Λίβανος!

Η Αυστραλολιβανέζα σεξοβόμβα Lexy Stevens, παραθερίζει τις τελευταίες μέρες στη Μύκονο και έχει ξεσηκώσει τις παραλίες του νησιού των Ανέμων με τα εντυπωσιακά της φυσικά προσόντα που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Η Lexy Stevens είναι μοντέλο που ζει και εργάζεται στην Αυστραλία. Έχει καταγωγή από το Λίβανο. Επισκέφτηκε το δημοφιλές νησί των Κυκλάδων και φυσικά δεν άργησε να γίνει αντιληπτή από τους παπαράτσι που κατέγραψαν με το φακό τους τα πλούσια προσόντα της.