Ιανουάριος 2014

Ο Ζουνίνιο σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Ο ποδοσφαιριστής Ζουνίνιο ανακοίνωσε ότι πλέον σταματάει το ποδόσφαιρο. Την ανακοίνωση την έκανε την ημέρα που έκλεινε τα 39 του χρόνια. Ο Ζουνίνιο είχε την καλύτερη φήμη του ποδοσφαιριστή που εκτελούσε τα καλύτερα φάουλ. Την απόφαση την πήρε αυτή γιατί τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την υγεία του.

Ποινές στην ΑΕΚ και Αιγάλεω

Οι ποινές που επιβλήθηκαν στην ΑΕΚ και στο Αιγάλεω από την ΕΠΟ για τα επεισόδια που είχαν γίνει στον μεταξύ τους αγώνα είναι μείωση τριών βαθμών και δυο αγωνιστικές χωρίς κόσμο.

Πιο φθηνά τα φάρμακα

Σύμφωνα με το νέο δελτίο τιμών για τα φάρμακα που αναρτήθηκε χθες, οι τιμές των φαρμάκων μειώνονται κατά 12% οι νέες τιμές θα είναι αναρτημένες μέχρι την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου για να μπορούν να ενημερωθούν οι φαρμακευτικές εταιρίες και άμα θελήσουν μπορούν να κάνουν ένσταση για κάποια τιμή που έχει ένα φάρμακο τους.

Internet με ταχύτητα 1,4 terabites

Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο έγινε μια δοκιμή από τις εταιρίες Alcatel Lucanet και ΒΤ αποστέλνοντας 44 ταινίες αποσυμπιεσμένες και έφτασαν στην φανταστική ταχύτητα 1,4 terabites, βέβαια αυτό ήταν ένα πείραμα δεν σημαίνει ότι σε ένα μικρό χρονικό διάστημα θα έχουμε στην διάθεσή μας αυτή την ταχύτητα για το Internet μας.

Επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη

Επεισόδια εξελίσσονται στην Κωνσταντινούπολη που πλήθος διαδηλωτών έχει κατέβει στην πλατεία Ταξίμ και διαδηλώνει ενάντια στο νομοσχέδιο για τον έλεγχο του internet που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Γυναίκα κάηκε ζωντανή

Μια γυναίκα 62 χρονών έχασε την ζωή της τα ξημερώματα από πυρκαγιά, γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στο σαλόνι της, η πυροσβεστική υπηρεσία έδωσε μάχη για να σώσει τους κατοίκους των διπλανών διαμερισμάτων.

Τροχαίο στην εθνική Θεσσαλονίκης Καβάλας

Τα ξημερώματα συνέβη τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Καβάλας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Ένας 18χρονος οδηγός ξέφυγε από την πορεία του και το αμάξι του έπεσε στις μπάρες του δρόμου. Ο 17χρονος συνοδηγός βρήκε τραγικό θάνατο.

21 νεκροί στην Καμπούλ

Χθες το βράδυ Ταλιμπάν πραγματοποίησαν επίθεση σε εστιατόριο στο ποίο συχνάζουν εύποροι άνθρωποι. Στο συμβάν σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι και άλλοι 13 τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Στρουθοκάμηλος στον δρόμο

Ένας στρουθοκάμηλος προκάλεσε πανικό και κυκλοφοριακό χάος σε κεντρικό δρόμο στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Κέντ. Η στρουθοκάμηλος είχε ξεφύγει από μια φάρμα και ήταν πολύ φοβισμένη και έτρεχε ανεξέλεγκτα στον δρόμο οι οδηγοί παρατρίχα απέφυγαν την καραμπόλα λόγω των φρένων που πατούσαν για να μην χτυπήσουν την μικρή στρουθοκάμηλο.

Σελίδες