Δεκέμβριος 2013

Ταινία μικρού μήκους κατά του ρατσισμού

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο έχει κάνει την εμφάνιση του στο διαδίκτυο. Όπως θα δείτε περνάει ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα.

Απολαύστε ένα συγκλονιστικό βίντεο κατά του ρατσισμού

Ξεκατίνιασμα Καμμένου - Γεωργιάδη στο Twitter

Σαν κακές συμπεθέρες τρώγονται ο Υπουργός Υγείας κύριος Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ύστερα από την ημερήσια εκδρομή του κυρίου Καμμένου στις Άλπεις με την οικογένεια.

Μόλις έγινε γνωστός ο προορισμός του προέδρου των ΑΝΕΛ για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές ο κύριος Γεωργιάδης χωρίς α χάσει την ευκαιρία σχολίασε καυστικά στο Twitter «Ο Πάνος Καμμένος πήγε να πνίξει τον πόνο του για τη Γερμανική Κατοχή στις Άλπεις. Καλές διακοπές πρόεδρε, εις υγείαν των κορόιδων»

Πανζουρλισμός Στην αγορά

Ημιαργία σήμερα 24/12/2013. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι σχόλασαν περίπου στις 14.00 το μεσημέρι και από εκείνη τη στιγμή και μετά η αγορά έχει γεμίσει ασφυκτικά στην κυριολεξία.
Η καταστάση ήταν αναμενόμενη αφού τις τελευταίες ημέρες μπήκε το χριστουγεννιάτικο δώρο σε λογαριασμούς πολλών έχοντας σαν αποτέλεσμα να προσπαθήσουν έστω και την τελευταία στιγμή να αγοράσουν τα απαραίτητα.

Εμείς ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένα χριστούγεννα σε όλους.

Εξοπλιστικά: Δεύτερη μέρα κατάθεσης του Αντώνη Κάντα

Φέρεται να ομολογεί την ύπαρξη ακόμα 2 εκατ. δολαρίων - Κατονομάζει πέντε νέα πρόσωπα, εκπροσώπους εταιρειών οπλικών συστημάτων που δωροδοκούσαν στην Ελλάδα
Σήμερα θα συνεχιστεί για δεύτερη ημέρα η μαραθώνια απολογία του Αντώνη Κάντα που ξεκίνησε την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, ο οποίος διερευνά την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Το τελικό σχέδιο για τους πλειστηριασμούς. Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

Η συνολική προσωπική περιουσία του δανειολήπτη δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 270.000 ευρώ - Οι δανειολήπτες θα πρέπει να πληρώνουν για το δάνειο τουλάχιστον το 10% του ακαθάριστου εισοδήματος τους
Τη ρύθμιση για το θεσμικό πλαίσιο προστασίας της α' κατοικίας των δανειοληπτών παρουσιάζει αυτή την ώρα ο υπ. Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Extreme κόλπα με ποδήλατο

Δεν είναι λίγοι αυτοί που εδώ και χρόνια κάνουν τρελά και παλαβά κόλπα με το ποδήλατο τους.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Martyn Asthon να μας μαγεύει με την τεχνική του στο ποδήλατο

Επανασύνδεση ρεύματος σε σπίτι στη Λάρισα

Στην επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών, προχωρά ήδη ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεννόηση με τον…. διευθυντή της τοπικής οργάνωσης της ΔΕΗ και τις αρμόδιες υπηρεσίες. Μετά τη συνέντευξη του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Κ.

Ρουμανία: Έγινε εκταφή σε κληρικό... και βρέθηκε άφθαρτος

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη που έρχεται από τη Ρουμανία. Ο λόγος για τον ιερέα Γκεοργκε Κάλτσίου-Ντουμιτρεάσα ο οποίος σύμφωνα με την ιστορία έζησε φρικτά βασανιστήρια επί του καθεστώτος Τσαουσέσκου και θεωρείται ήρωας της αντίστασης στη χώρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε εκταφή της σωρού του ιερέα και βρέθηκε άφθαρτη. Το γεγονός ενδέχεται να φέρει τα πάνω κάτω σε πολλές από τις θεωρίες που κυκλοφορούν σχετικά με το θάνατο.

Δείτε το βίντεο:

Φάρσα σε μεθυσμένο. Του είπαν ότι ήταν σε κώμα μια δεκαετία

Μια πραγματικά τρελή φάρσα εξελίσσεται σε αυτό το βίντεο. Η παρέα ενός άντρα που ήταν μεθυσμένος τον έπεισε ότι ήταν σε κώμα για δέκα χρόνια και πως μόλις ξύπνησε στο 2023.

Απλά απολαύστε τις αντιδράσεις του θύματος:

400 Εκατομμύρια Ευρώ για τον Αστέρα

Ο Αστέρας ήταν εδώ και καιρό υπό πώληση και ορισμένες εταιρίες Αραβικών και Τούρκικων συμφερόντων τον ήθελαν πολύ.

Κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους για την αγορά του συγκροτήματος το οποίο θεωρείται κυριολεκτικά οικονομικό φιλέτο ενώ εκτιμάται πως αυτός που θα το διαχειριστεί θα γεμίσει με χρυσάφι τις τσέπες του.

Τελικά μετά από εβδομάδες διαβουλεύσεων η εταιρία ACG αραβικών συμφερόντων από ότι φαίνεται θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Αστέρα ύστερα από την προσφορά της για 400 εκατομμύρια ευρώ έναντι του 90% της ιδιοκτησίας του.

Σελίδες