Οκτώβριος 2013

Αφέθηκαν ελεύθεροι

Οι δυο άνθρωποι που συνελήφθησαν την προηγούμενοι εβδομάδα στο Ζεφύρι επειδή είχαν γίνει καταγγελίες ότι έχουν ένα μωρό στο σπίτι τους το οποίο δεν είναι δικό τους, σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους.

Θέλω να ερωτευτώωωωωωω!!

Γειαααα!!! Ξέρει κανείς τι παίζει με τις γνωριμίες μέσω μηνυμάτων? Έχω ακούσει για μια εταιρία την Teligron LTD που παρέχει υπηρεσίες μηνυμάτων μέσω κινητού στον αριθμό 54122 και ψήνομαι να το δοκιμάσω. Βαρέθηκα να γνωρίζω όλα τα ανώριμα που όταν σου την πέφτουν μόνο τα μάτια δεν κοιτάνε (ξέρετε τι εννοώ) θέλω να γνωρίσω κάποιον αλλά να μιλήσουμε πριν το ρίξει στο πέσιμο. Έχει κανείς καμία ιδέα αν λέει η φάση?

Προσαγωγές στην Κομοτηνή

Την ώρα που 3 μέλη της Χρυσής Αυγής πήγαν να καταθέσουν στεφάνι για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου η αστυνομία τους απομάκρυνε, όταν τα 3 μέλη πήγαν στους αστυνομικούς να ζητήσουν τον λόγο οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν.

Το πιο σημαντικό ταξίδι

Το επάγγελμά μου αποτελούσε πάντα πρόβλημα στο να γνωρίζω γυναίκες. Είμαι καπετάνιος και για να σας συστηθώ με λένε Παντελή. Που λέτε λοιπόν σαν καπετάνιος δεν έβρισκα ποτέ χρόνο για καινούριες γνωριμίες.Η αλήθεια είναι πως ήθελα να βρω μια γυναίκα από την Ελλάδα γιατί όσοι λένε παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο έχουν δίκιο φιλαράκια. Κάποια στιγμή λοιπόν σε ένα μπάρκο μου.

Ο δράστης της δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη

Ένας 37χρονος άνδρας είναι ο δράστης της δολοφονίας της 78χρονης στην Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη χθες Παρασκευή από τις αρχές το απρόοπτο της υπόθεσης είναι ότι ο δράστης μένει στην ίδια πολυκατοικία που έμενε το θύμα και φαίνεται να ξεκίνησε από ένα τσακωμό που είχαν για κάτι διαφωνίες που είχαν για αποπληρωμή κάποιας εργασίας που έγινε.

Sites γνωμηριών

Στην κοινωνία που ζούμε όλα γίνονται σε γρήγορους ρυθμούς όλοι μας τρέχουμε πανικόβλητοι να προλάβουμε να κάνουμε όλα αυτά που πρέπει και ξεχνάμε το νόημα της ζωής και πολλές φορές πλέον είναι αργά όταν θυμόμαστε ότι κάθε άνθρωπος χρειάζεται κάποια συντροφιά για να είναι πραγματικά ευτυχισμένος,βέβαια τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολο λόγω οικονομικών δυσχαιριών που έχουμε όλοι.Οι περισσότεροι από μας ψάχνουμε να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι μέσω κάποιον sites και πολλές φορές λόγω ενθουσιασμού δεν καταλαβαίνουμε ότι πολλές φορές είναι ψέμα και ο άνθρωπος στην άλλη μεριά μας κο

Σελίδες