Ιούλιος 2012

Νέο «αντάρτικο» από Νικολόπουλο

Σε τροχιά ρήξης με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας κινείται ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος με χθεσινή του επιστολή σημειώνει ότι οι θέσεις που διατυπώνει εναντίον του νέου μεσοπρόθεσμου είναι ακριβώς αυτές που εξέφραζε προεκλογικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός. «Εχουμε όλοι υποχρέωση και καθήκον να θέσουμε τώρα το ζήτημα: ανθρωποθυσίες πρώτα και μετά επαναδιαπραγμάτευση;», σημειώνει, μεταξύ άλλων, σε επιστολή του προς την εφημερίδα «Δημοκρατία» ο βουλευτής Αχαΐας. Κυβερνητικά στελέχη βάλλουν κατά του κ.

Πρόθυμη να βοηθήσει στο πρόβλημα αύξησης των τιμών ...

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ΠΤ έχει καταρτίσει μια σειρά προγραμμάτων για να βοηθήσει τις κυβερνήσεις εάν η κατάσταση επιδεινωθεί. Αυτά περιλαμβάνουν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, αύξηση των επενδύσεων στον πρωτογενή τομέα και σε πεδία που σχετίζονται με τη γεωργία, εσπευσμένη χρηματοδότηση, χρηματοοικονομικά προϊόντα διαχείρισης κινδύνου και συνεργασία με υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών και ιδιωτικές εθελοντικές ομάδες ώστε οι κυβερνήσεις να λαμβάνουν πιο έγκαιρες και ορθές αποφάσεις για να αντιμετωπίσουν τις αυξήσεις των τιμών των τροφίμων, πάντα κατά τον επικεφαλής της ΠΤ.

Μπουμσόνγκ: Πρόκριση για να αναπνεύσουμε

Όλοι οι φίλοι της θα είναι στο πλευρό της, γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ακόμη κι αν σε αυτό το γύρο είχαμε στο παρελθόν κάποιες άσχημες στιγμές. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Ίσως το γεγονός ότι έχουμε περισσότερη ευρωπαϊκή πείρα από τη Μάδεργουελ θα μας βοηθήσει, αλλά αυτό δεν μας εγγυάται τίποτα".

Μετά τον Πύργο της Πίζας και το Κολοσσαίο έχει πάρει κλίση

Οι ειδικοί εντόπισαν για πρώτη φορά ότι το Κολοσσαίο είχε πάρει κλίση πριν από περίπου ένα χρόνο και τους τελευταίους μήνες το έχουν θέσει υπό... παρακολούθηση, ανέφερε η Ροσέλα Ρέα, η διευθύντρια του μνημείου, σε άρθρο που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Κοριέρε ντέλα Σέρα. Ο Πύργος της Πίζας, το διάσημο επικλινές μνημείο της Ιταλίας, είχε κλείσει επί περίπου μία δεκαετία και ξανάνοιξε για το κοινό το 2001 καθώς οι μηχανικοί προσπαθούσαν να αποτρέψουν μια ενδεχόμενη πτώση του και να τον κάνουν πιο ασφαλή για τους επισκέπτες.

Μαχητικά Su-22 και MiG-23 βομβάρδισαν τους ισλαμιστές ...

Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις έχουν δεχθεί κριτική ότι καθυστέρησαν να εμπλέξουν επιθετικά ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη στις μάχες και κατ'αυτό τον τρόπο έδωσαν την ευκαιρία στους αντικαθεστωτικούς να πολεμούν "επί ίσοις όροις" στον Στρατό και μάλλον οι επικρίσεις είναι τεκμηριωμένες. Από τότε που κυρωίς εξοπλισμένα ελικόπτερα άρχισαν να προσβάλουν τις θέσεις των ανταρτών, έχουν κερδηθεί όλες οι μάχες που έχουν εμπλακεί! .

Ο κερδισμένος και η ώρα της μαύρης λίστας

Η ώρα για το ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού στον Ολυμπιακό έφτασε και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει πάρει τις αποφάσεις του μετά τα φιλικά της Πορτογαλίας με Φαρένσε,

Χειροβομβίδα σε αυτοκίνητο επιχειρηματία που ...

Υπενθυμίζεται ότι καταγγελίες του επιχειρηματία είχαν οδηγήσει πριν λίγους μήνες στην επ' αυτοφώρω σύλληψη δύο υπαλλήλων του Τμήματος Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ προ ημερών ο κ. Μάρκου με επιστολή του απηύθυνε καταγγελία ότι παρά τη σύλληψη των επίορκων υπαλλήλων, ακόμη και σήμερα δεν έχει εκταμιευθεί το πλήρες ποσό της επιχορήγησης.

"Όχι" στο ευρώ από την πλειονότητα των ...

Κατά της ένταξης της χώρας τους στην Ευρωζώνη τάσσεται το 68% των Πολωνών, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι Πολωνοί έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο ευρώ εν μέσω της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, σε μια χώρα που θεωρείται ένθερμη υποστηρίκτρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στήριξη από τον κ. Μπαρόζο στην Ελλάδα

Μήνυμα στήριξης της Αθήνας απέστειλε, εν μέσω σεναρίων και δηλώσεων ξένων αξιωματούχων περί εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο κατά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, θέτοντας ως απαρέγκλιτη προϋπόθεση ότι οι δεσμεύσεις που συνοδεύουν τη νέα δανειακή σύμβαση θα τηρηθούν. «Η Ευρωπαϊκη Επιτροπή θα σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας. Μαζί Ελλάδα και Ευρώπη θα τα καταφέρουν. Η Ελλάδα είναι κομμάτι της ευρωπαϊκής οικογένειας και της Ευρωζώνης. Πρέπει να παραμείνει στο ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.

Σελίδες