Μάιος 2012

Στο Ναύσταθμό Σαλαμίνας αύριο ο υπουργός Εθνικής ...

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012, το Ναύσταθμο Σαλαμίνας όπου θα του γίνει ενημέρωση για θέματα του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ) και της Διοίκησης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού (ΔΔΜΝ).Τον κ. Φράγκο θα συνοδεύει ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κ. Χρηστίδης.

Τελευταίες πινελιές με... γκρίνια βάζει ο Σάντος στην Εθνική

Θανος Μπλουνας Θετικό πρόσημο στη μέχρι τώρα προετοιμασία της εθνικής ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έβαλε ο Φερνάντο Σάντος, ωστόσο δεν έκρυψε το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάζει αδυναμίες οι οποίες θα πρέπει να διορθωθούν μέχρι τις 8 Ιουνίου, οπότε θα δώσει το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης με αντίπαλο την οικοδέσποινα Πολωνία.Αυτά που προβληματίζουν περισσότερο τον ομοσπονδιακό προπονητή είναι η επιθετικότητα της ομάδας, η κατοχή της μπάλας και η φρεσκάδα των ποδοσφαιριστών.«Εκοψα έξι προπονήσεις από το πρόγραμμα, γιατί κατάλαβα ότι οι παίκτες δεν μπορούν

Υπόθεση Siemens: Ελεύθερος με εγγύηση κατηγορούμενος επιχειρηματίας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Αμεσος κίνδυνος κατάρρευσης της αγοράς ενέργειας

Επείγουσες παρεμβάσεις απαιτούνται στην αγορά ενέργειας, καθώς ο κίνδυνος κατάρρευσής της είναι πλέον άμεσος. Η κατάσταση κρίνεται τόσο οριακή, που περιθώρια αναβολής της επίλυσης του προβλήματος μετά τις εκλογές δεν υπάρχουν. Με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται βέβαιο ότι η ΔΕΠΑ θα αναγκαστεί στις αρχές του Ιουνίου να κλείσει τις στρόφιγγες φυσικού αερίου στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας θερμικών μονάδων, που της οφείλουν συνολικά περί τα 300 εκατ.

Ντομενικάλι: Γύρισε σελίδα ο Μάσα

Ο Μάσα μπήκε για πρώτη φορά στο Q3 σε κατατακτήριες φέτος στο Πριγκιπάτο, ενώ στον αγώνα τερμάτισε έκτος, που είναι το καλύτερό του αποτέλεσμα για το 2012. "Νομίζω ότι είχε ένα σπουδαίο τριήμερο και το άξιζε έπειτα από τις πολλές μεγάλες δυσκολίες", είπε ο Ντομενικάλι. "Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για ένα σημείο καμπής της σεζόν, γιατί το χρειάζεται. Ηταν μια μεγάλη ώθηση για εκείνον και κάτι που χρειαζόμασταν για το πρωτάθλημα κατασκευαστών και για την ομάδα. Περιμένω έναν καλό Φελίπε μέχρι και το τέλος της σεζόν".

Aναβιώνει στη Λήμνο το μυθικό ταξίδι του Φιλοκτήτη

Τα σκάφη θα ναυλωθούν, εξοπλισθούν και στελεχωθούν με πληρώματα με πρωτοβουλία κοινωνικών ή επαγγελματικών ομάδων και φορέων. Το πενθήμερο ταξίδι των συμμετεχόντων θα ξεκινήσει από το λιμάνι Αγιοκάμπου, θα περάσει από την Χαλκιδική, τη Λήμνο, τον Άγιο Ευστράτιο, την Αλόννησο, για να καταλήξει στο λιμάνι Αγιοκάμπου, την πατρίδα του βασιλιά της Μελιβοίας, Φιλοκτήτη.

ΟΦΗ: Αντάλλαξαν "πυρά" Κορωνάκης και Νύκταρης

Το συμβάν σημειώθηκε στον 4ο όροφο του κτιρίου της διοργανώτριας αρχής και έληξε με την παρέμβαση των υπόλοιπων μελών της αντιπροσωπείας του ΟΦΗ καθώς και προέδρων - παραγόντων άλλων ομάδων. "Εμείς τρέχουμε να βρούμε χρήματα για την ομάδα, εσύ τι λεφτά έχεις βάλει;" φαίνεται να είπε κάποια στιγμή απευθυνόμενος στον Σήφη Κορωνάκη ο επιχειρηματίας Ηρακλής Νύκταρης, ο οποίος στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ είχε καταθέσει πρόταση για μια ομάδα ατόμων που έχει βρει κι έχουν σκοπό να βοηθήσουν οικονομικά την κρητική ομάδα.

Eπιστήμονες κατόρθωσαν να συνθέσουν το... ...

Ερευνητές του πανεπιστημίου του Warwick του Ηνωμένου Βασιλείου με επικεφαλής τον Sir Graham Richards, αποφάσισαν, σύμφωνα με το BBC, να προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα μόριο του οποίου η χημική δομή θα ακολουθεί το ολυμπιακό σύμβολο. Και προσπάθησαν εδώ και 3 περίπου χρόνια... Αλλά τα κατάφεραν.

Νέα υπηρεσία του FBI θα παρακολουθεί τους χρήστες του ...

Φυσικά, όλη αυτή η μυστικότητα έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα, τα οποία βεβαίως έχουν να κάνουν με το προσωπικό απόρρητο στο Internet. Ποιες ακριβώς είναι οι αρμοδιότητες της νέας υπηρεσίας; Ποιους μπορεί να παρακολουθεί και σε ποιες περιπτώσεις; Τι γίνεται με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται; Όλα αυτά και πολλά άλλα απασχολούν ιδιαίτερα τους Αμερικανούς (και όχι μόνο) που ενδιαφέρονται για το απόρρητο των επικοινωνιών τους.

Αφγανιστάν: Οκτώ νεκροί σε νατοϊκό βομβαρδισμό

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σελίδες