54122 και εγκεφαλικό

Είχε έρθει ο αρραβωνιαστικός μου σπίτι για να δούμε καμιά ταινιούλα.
Εκεί που έχουμε χουχουλιάσει στο καναπέ, του έρχεται μήνυμα στο κινητό. Για πλάκα του το αρπάζω και του λέω «για να δούμε ποια σου στέλνει μηνύματα». Δεν έλεγα να πιάσω το τζόκερ; Βλέπω το μήνυμα και μένω κάγκελο! Μια Δώρα κάτι από το 54122 του έλεγε τι κάνει και πως της έχει λείψει πολύ...
Απανωτά τα εγκεφαλικά… Εγώ σε κατάσταση υστερίας και ο Χρήστος να προσπαθεί να μου εξηγήσει πως δεν έχει ιδέα ποια είναι αυτή και γιατί του έστειλε μήνυμα.
Εγώ δεν ήθελα να ακούσω τίποτα και τότε μπαίνει να ψάξει στο google τι είναι αυτό το 54122. Βρήκε ένα σταθερό και κάλεσε επιτόπου μπροστά μου με ανοικτή ακρόαση.
Το σήκωσε μια τύπισσα και την άρχισε στα «γαλλικά» από που κι ως που του στέλνει μηνύματα και που βρήκε το νούμερο του. Αυτή του είπε πως δεν είναι αυτή που του έστειλε μηνύματα αλλά είναι εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας που έχει το 54122.
Με τα πολλά καταλήξαμε πως πριν από μερικά χρόνια, πριν γνωριστούμε καν, είχε γραφτεί σε ένα chat και δε το θυμόταν καν.
Φυσικά δεν είχε σβήσει το λογαριασμό του για αυτό έγινε και όλο αυτό το μπέρδεμα. Είπε στη τύπισσα να τον σβήσει και να μη του ξαναέρθει κάτι από το 54122 και το θέμα τελείωσε εκεί.
Ας ελπίσω πως έλεγε αλήθεια και δε θα αρχίσουν να φυτρώνουν κερατάκια στο κεφάλι μου.

Tags: