Τον έπιασαν να κακοποιεί τον σκύλο του, δεν τον τιμώρισαν και 2 χρόνια μετά σκότωσε την μητέρα του!

Τελικά, φαίνεται πως έχουν δίκιο όσοι λένε πως όσοι κακοποιούν ζώα έχουν διαταραγμένες προσωπικότητες και κάποια στιγμή θα κακοποιήσουν και ανθρώπους!

Τελευταίο παράδειγμα είναι ένας 28χρονος Καναδός, ο Brian Whitlock, ο οποίος πριν δύο χρόνια είχε κακοποιήσει πολύ άσχημα τον σκύλο του, τον Captain. Μάλιστα, τον είχε χτυπήσει τόσο άσχημα, που νόμιζε πως τον σκότωσε και τον πέταξε σε κάδο απορριμάτων.

Ο Captain όμως δεν είχε πεθάνει, τον βρήκαν κάποιοι γείτονες μερικές ώρες αργότερα και τον έσωσαν. Τότε, είχαν καταγγείλει τον Whitlock, ο οποίος όμως έμεινε μόλις 60 ημέρες στην φυλακή.

Δύο χρόνια μετά, πάνω σε μία έκρηξη θυμού, ο Whitlock σκότωσε την μητέρα του. Επιβεβαιώνοντας έτσι με τον πλέον δραματικό τρόπο τους οπαδούς της παραπάνω θεωρίας.

Σίγουρα, για να κακοποιείς όντα που τα έχεις υπο την προστασία σου, τα οποία δεν μπορούν να αμυνθούν και δεν υπάρχει περίπτωση να σε προκαλέσουν, είναι δείγμα διαταραγμένης ψυχοσύνθεσης. Οπότε, καλό θα ήταν οι δράστες τέτοιων επιθέσεων να ζητούν βοήθεια από ειδικούς.