Τα δίδυμα του Μονακό

Τον Μάιο ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ του Μονακό και η σύζυγός του Σαρλίν, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Νότια Αφρική, είχαν ανακοινώσει στον τύπο ότι η βασιλική οικογένεια του Μονακό θα μεγαλώσει.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σήμερα κατά την διάρκεια των εορτασμών για την εθνική τους γιορτή ανακοίνωσε πως περίμεναν τον ερχομό των διδύμων γύρω στα Χριστούγεννα, όμως επειδή η κύηση είναι δίδυμη τα πριγκιπάκια, που ακόμα σύμφωνα με τον Αλβέρτο, δεν ξέρουνε το φύλο τους, θα έρθουν νωρίτερα. Οπότε το πριγκιπάτο θα αναμένει να υποδεχθεί τα καινούρια μέλη τον Δεκέμβριο.

Αν τα μωρά είναι και τα δύο αγόρια διάδοχος του θρόνου θα είναι αυτός που θα γεννηθεί πρώτος, αν είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι τότε το αγόρι θα είναι ο διάδοχος. Αν πάλι είναι και τα δύο κορίτσια και η οικογένεια αργότερα μεγαλώσει με νέο αρσενικό μέλος τότε αυτός θα είναι ο διάδοχος σύμφωνα με δηλώσεις του Αλβέρτου.

Ο πρίγκιπας του Μονακό πρέπει να πούμε ότι έχει ήδη δύο παιδιά αλλά επειδή είναι εκτός γάμου και κανένα δεν θεωρείτε νόμιμο,αν και τα έχει αναγνωρίσει, δεν μπορούν να μπουν στη σειρά για την διαδοχή του χρόνου.