Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η ώρα του γάμου τους μόλις ανακοινώθηκε

Πριν από σχεδόν τρεις μήνες έγινε γνωστός ο αρραβώνας της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry και όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του 2018. Μπορεί οι εγκυμοσύνες στην οικογένεια Kardashian να έχουν μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον μας, όμως η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να δούμε την Meghan μέσα στο ολόλευκο νυφικό της στο πλάι του πρίγκιπα Harry.

Και αν μέχρι τότε ξέραμε το πότε και το που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, τώρα ξέρουμε και την ώρα. Η λεπτομέρεια αυτή είναι μέρος μιας ανακοίνωσης του Kensington, η οποία δίνει και άλλες πληροφορίες για την ημέρα του γάμου. «Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι πραγματικά ευγνώμονες για τις καλές και πολλές ευχές που έχουν λάβει από την ημέρα που ανακοίνωσαν τον γάμο τους. Ανυπομονούν να φτάσει αυτή η ημέρα και να μοιραστούν την χαρά τους με τον κόσμο», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο E! News.

Το μυστήριο θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι στις 19 Μαΐου 2018 και μόλις αυτό ολοκληρωθεί θα ακολουθήσει μια πομπή μεταφοράς κατά μήκος μιας διαδρομής από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, αφήνοντας το Κάστρο του Windsor, κατά μήκος της High Street, μέσα από την πόλη του Windsor και ξανά πίσω στο κάστρο. Αυτό το σύντομο ταξίδι θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να μαζευτούν γύρω από το κάστρο και να απολαύσουν την ατμόσφαιρα αυτής της πολύ ειδικής ημέρας.

Ραντεβού τη Παρασκευή λοιπόν, στις 18 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι!