Πεθερά προσέλαβε επαγγελματία για να σκοτώσει τον γαμπρό της

Η Umeko και ο Leon Bauchum ήταν χρόνια παντρεμένοι. Ο γάμος τους όμως δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένος, καθώς οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν σχεδόν καθημερινοί και η Umeko είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της αρκετές φορές. Η 51χρονη Jacqueline Ray, ανησυχώντας ιδιαίτερα για την ζωή της κόρης της, αποφάσισε να βγάλει από την μέση τον γαμπρό της και για προσέλαβε τον επαγγελματία δολοφόνο Luis Barker έναντι 12.000 δολαρίων.

Ο Luis Barker αρχικά έδειρε πολύ άσχημα τον 33χρονο, ενώ στην συνέχεια ο δολοφόνος τον πυροβόλησε προτού τον πετάξει δεμένο σε ένα χαντάκι στην περιοχή του Gig Harbor, της Ουάσινγκτον. Ο άτυχος Bauchum βρέθηκε δεμένος πισθάγκωνα και με κολλητική ταινία στα μάτια του. Η ίδια η Ray, ομολόγησε την ενοχή της και ζήτησε συγνώμη για το έγκλημά της.

Η Umeko Bauchum, ζητώντας την κατώτερη ποινή για την μητέρα της, είπε στον δικαστή πως «Η μητέρα μου δεν είναι κακός άνθρωπος, προσπαθούσε να προστατεύσει εμένα και τα παιδιά μου», συνέχισε υποστηρίζοντας ότι «δεν το έκανε λόγω μίσους» προς το θύμα.

Τελικά, η θανάσιμη πεθερά Jacqueline Ray καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκισης, ενώ ο δολοφόνος Luis Barker θα μείνει για 29 ολόκληρα χρόνια στο κελί!