Πήγε στο νοσοκομίο όρθιος με ένα ψαλίδι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν στην ρεσεψιόν νοσοκομείου στο Μεξικό, όταν είδαν έναν άντρα να φτάνει στα επείγοντα περπατώντας έχοντας καρφωμένο στο κεφάλι του ένα ψαλίδι!

Ο άνθρωπος αυτός ήταν ένας 32χρονος μπάρμαν, ο οποίος απλά προσπάθησε να χωρίσει δύο θαμώνες στο μπαρ που εργαζόταν. Ο ένας είχε πιει πολύ και δεν ήθελε και πολύ να ξεσπάσει ένταση. Ο άτυχος 32χρονος προσπάθησε να εκτονώσει την ένταση. Ο μεθυσμένος άντρας όμως δεν υποχωρούσε και συνέχισε να τον απειλεί, ώσπου έβγαλε από την τσέπη του ένα ψαλίδι και του το κάρφωσε με αυτό στο κεφάλι.

Αρχικά, όλοι νόμιζαν πως τον σκότωσε, όμως αν και με το ψαλίδι καρφωμένο βαθιά στο κεφάλι του, κατάφερε να σηκωθεί και να πάει περπατώντας μέχρι το πλησιέστερο νοσοκομείο. Μάλιστα, ήταν και ιδιαίτερα κοινωνικός αφού χαιρετήθηκε διά χειραψίας με τους ρεσεψιονίστ, συστήθηκε και στην συνέχεια ζήτησε βοήθεια για το «προβληματάκι» που αντιμετώπιζε. Φαινόταν μάλιστα τόσο άνετος, που όλοι νόμισαν ότι τους κάνει κάποιου είδους φάρσα και τον πήραν στα σοβαρά μόνο όταν λιποθύμησε μπροστά τους!