Ο Nicolas Cage παντρεύτηκε για 5η φορά

Ο Νικολά Κέιτζ έχει δεσμευτεί με τη φίλη του Ρίκο Σιμπάτα, USA Today, επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή.

Ο ηθοποιός, 57 ετών, παντρεύτηκε την Shibata, 26 ετών, στο Λας Βέγκας στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Κέιτζ είπε σε USA Today σε μια δήλωση ότι «είναι αλήθεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Η Shibata πήρε επίσης το όνομα του νέου συζύγου της, σύμφωνα με την άδεια γάμου της Νεβάδας, η οποία την αναφέρει ως Riko Cage.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Αύγουστο με βιντεοκλήση, είπε ο Κέιτζ στον Marc Coppola στο ραδιοφωνικό του πρόγραμμα Q104.3, επειδή χωρίστηκαν λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Στη συνέχεια, ο Κέιτζ της έστειλε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με μαύρο διαμάντι στη θέση.

"Έφυγε από τη Νέα Υόρκη και επέστρεψε στο Κιότο της Ιαπωνίας και επέστρεψα στη Νεβάδα και δεν την έχω δει για έξι μήνες", δήλωσε ο Κέιτζ στην εκπομπή. "Είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που περνούμε αυτόν τον χρόνο μαζί, οπότε τελικά είπα," Κοίτα, θέλω να σε παντρευτώ "και δεσμευτήκαμε στο FaceTime."

Ο γάμος του Κέιτζ με τη Σιμπάτα σηματοδοτεί τον πέμπτο γάμο του. Είχε προηγουμένως παντρευτεί την ηθοποιό Patricia Arquette από το 1995 έως το 2001 και στη συνέχεια με τη Lisa Marie Presley από το 2002 έως το 2004.

Η πρώην σύζυγός του Alice Kim, με την οποία μοιράζεται τον 15χρονο γιο του Kal-El, ήταν παρούσα στην τελετή, καθώς το ζευγάρι είναι ακόμα καλοί φίλοι, δήλωσε εκπρόσωπος στην USA Today.

Ο τέταρτος γάμος του Κέιτζ δεν τελείωσε με επιτυχία - υπέβαλε αίτηση ακύρωσης από την καλλιτέχνη μακιγιάζ Erika Koike το 2019 μετά από τέσσερις ημέρες. Τελικά τον μήνυσε για συζυγική υποστήριξη.