Ο πατέρας της Μέγκαν Μάρκλ δημοσίευσε ιδιωτικές επιστολές επειδή ένιωθε «κακοποιημένος» από τον τύπο

Ο απομακρυσμένος πατέρας Τόμας της Μέγκαν Μάρκλ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξήγησε τι τον οδήγησε να διαρρεύσει μια ιδιωτική επιστολή από την κόρη του στον Τύπο.

Το 2019, ο Τόμας, 76 ετών, επέτρεψε να δημοσιευτεί μια ιδιωτική επιστολή από την κόρη του από την εφημερίδα Mail on Sunday και στον ιστότοπο του MailOnline μετά την ένταση μεταξύ του και της κόρης του.

Ο Meghan, 39 ετών, μήνυσε τώρα εκδότες Associated Newspapers για εισβολή της ιδιωτικής ζωής και της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων για τα πέντε άρθρα που περιελάμβαναν τμήματα της χειρόγραφης επιστολής.

Τώρα, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δημοσίευση της αλληλογραφίας, ο Τόμας εξήγησε ακριβώς γιατί ένιωσε την ανάγκη δημοσιοποίησης της επιστολής.

Ο πρώην διευθυντής φωτισμού τηλεόρασης είπε στο δικαστήριο ότι ένιωθε «κακοποιημένος» από ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από το περιοδικό People, σύμφωνα με μια δήλωση μάρτυρα.

«Όταν διάβασα το άρθρο« Η αλήθεια για την Meghan »στο περιοδικό People, σοκαρίστηκα από αυτό που είπε για μένα», δήλωσε. "Ήταν ένα απόλυτο ψέμα. Παρουσίασε εσφαλμένα τον τόνο και το περιεχόμενο της επιστολής που μου έγραψε η Meg τον Αύγουστο του 2018 γρήγορα αποφάσισε ότι ήθελα να διορθώσω αυτήν την εσφαλμένη παρουσίαση"

Στις 6 Φεβρουαρίου 2019, το People δημοσίευσαν ένα άρθρο με τίτλο "Η αλήθεια για τον μπαμπά του Meghan Markle - και το γράμμα που του έγραψε μετά το γάμο", στο οποίο ένας "μακροχρόνιος φίλος" έστειλε την επιστολή, ισχυριζόμενος ότι "έσπασε την καρδιά" για τον φόβο της υγείας του πατέρα της και του έγραψε για να του πει ότι τον αγαπά και ήθελε να «επισκευάσει» τη σχέση τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τόμας είπε ότι πιστεύει ότι η κόρη του "εξουσιοδότησε" πέντε από τους φίλους της να μιλήσουν με τους ανθρώπους για τη σχέση που μοιράστηκε μαζί της, καθώς και για την ίδια την επιστολή.

Το άρθρο έλεγε ότι η Meghan «με αγάπησε και ότι ήθελε να επισκευάσει τη σχέση μας», είπε ο Thomas. Ωστόσο, ένιωθε ότι το γράμμα «ήταν κριτική».

«Στην πραγματικότητα σηματοδότησε το τέλος της σχέσης μας, όχι μια συμφιλίωση», εξήγησε ο πατέρας της Δούκισσας.

Στο άρθρο του περιοδικού People, η φίλη ισχυρίζεται ότι ο Τόμας πρότεινε μια φωτογραφία με την κόρη του στην απάντησή της στην επιστολή της, την οποία η Meghan ένιωθε αντίθετη με αυτό που της είχε πει στην αρχική της επιστολή, όταν είπε στον πατέρα της ότι δεν το κάνει. "Θέλω να επικοινωνήσω μέσω των μέσων ενημέρωσης."

Ο Τόμας, ωστόσο, είπε ότι αντ 'αυτού πρότεινε μια «αρμονική» φωτογραφία του εαυτού του με την Μέγκαν, θεωρώντας ότι «θα έκανε τον Τύπο να σταματήσει»

Επιπρόσθετα, ο Τόμας αντέκρουσε τον ισχυρισμό του φίλου του ότι «ποτέ» δεν επικοινώνησε με την κόρη του μετά τη δοκιμασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τόμας ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι "δεν μπορούσε να βρει έναν τρόπο να της κάνει να μιλήσει μαζί μου".

Το να επιτρέπεται στην Daily Mail να "αναφέρει και να αναπαράγει τμήματα της επιστολής" ήταν ο μόνος τρόπος για να πει την πλευρά του για την ιστορία.

"Το κείμενο της επιστολής αποδεικνύει ότι αυτό που ειπώθηκε στο περιοδικό People σχετικά με την επιστολή ήταν λανθασμένο", είπε ο Τόμας. «Διαλύει» όσα μου είπαν σε αυτό το άρθρο. Οι αναγνώστες έπρεπε να δουν το γράμμα για τον εαυτό τους - τότε θα ήξεραν ότι έπαιρναν την αλήθεια. "

Είπε επίσης ότι ήταν επιλογή του να δημοσιεύσει μόνο τμήματα της επιστολής.

«Δεν ήθελα να δημοσιευτεί ολόκληρη η επιστολή», είπε. «Ο λόγος για αυτό ήταν επειδή νόμιζα ότι η επιστολή στο σύνολό της έκανε την Meg να φαίνεται τρομερή. Δεν θέλω να της επιτεθώ ούτε να την πληγωσώ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι του Meghan αρνήθηκαν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ γνώριζε για το άρθρο του People πριν από τη δημοσίευσή του.

Ωστόσο, σε έγγραφα που διατίθενται στο κοινό στη Βρετανία, η νομική ομάδα της Meghan επιμένει ότι η επιστολή ήταν μια υπόθεση του βασιλικού «να παρακαλεί τον Τόμας να σταματήσει να μιλά στον Τύπο».

"Η πράξη της σύνταξης προσωπικής επιστολής σε στενό μέλος της οικογένειας, εραστή ή φίλο βάζει αναπόφευκτα τον συγγραφέα σε μια φρουρά και δυνητικά ευάλωτη θέση επειδή οι λέξεις που επιλέχθηκαν και ο τρόπος με τον οποίο ο συγγραφέας επιλέγει να τον εκφράσει είναι για τον παραλήπτη και κανεναν άλλο ".