Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αντιμετωπίζουν τις φήμες χωρισμού με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σε σχέση με τις γελοίες φήμες χωρισμού.

Δεδομένου ότι η εικασία είναι τόσο ανόητη, οι διάσημοι ηθοποιοί αποφάσισαν να απευθύνονται στα κουτσομπολιά με τον μόνο τρόπο που ξέρουν ... με μια υγιή αίσθηση του χιούμορ. "Υποθέτω ότι έχει τελειώσει ... Ίσως την επόμενη εβδομάδα η σύζυγός μου θα έχει δίδυμα, για τρίτη φορά, αλλά ποιος μετράει", ο ηθοποιός μιλούσε αστεία με ένα βίντεο από αυτόν και τη Μίλα.

Φυσικά, τα νέα για το ζευγάρι είναι ψεύτικα. Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους και είναι ασφαλές να πούμε ότι συνεχίζουν να είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Μαζί, μοιράζονται δύο παιδιά, τους Wyatt και Dmitri, τα οποία λατρεύουν.

Λίγα είναι γνωστά για το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες στο σπίτι των Kutcher-Kunis, καθώς προστατεύουν έντονα τα παιδιά τους, αλλά κάθε λίγο διάστημα τα αστέρια δείχνουν λίγο PDA. Πέρυσι, μοιράζονταν ένα αξιοζήλευτο φιλί στους δρόμους του Λος Άντζελες και μερικές φορές μοιράζονται μια ματιά σε ρομαντική νύχτα του Instagram.

"Έχω τον καλύτερο σύζυγο στον κόσμο", δήλωσε η ηθοποιός στο E! Νέα στο CinemaCon 2018 τον Απρίλιο. "Ορκίζομαι, είμαι πολύ τυχερή, πήρα έναν άνθρωπο που έχει πολλή υπομονή και υποστηρίζει απίστευτα την οικογένειά μας".