Ολοταχώς για γάμο πηγαίνει η Pippa Middleton - Η ρομαντική πρόταση από τον σύντροφό της

Μία άκρως ρομαντική πρόταση γάμου δέχθηκε η Pippa Middleton από τον πολυεκατομμυριούχο σύντροφό της James Matthews το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Daily Mail», οι δυο τους απήλαυσαν τον περίπατό τους στη Λίμνη District, με την αδελφή της δούκισσας του Κέμπριτζ να μην περιμένει αυτό που θα ακολουθούσε.

Μέσα στη φύση, ο σύντροφός της γονάτισε, δίνοντάς της ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι και ρωτώντας την αν θέλει να τον παντρευτεί. Η απάντηση της Pippa, φυσικά, ήταν θετική και ο γάμος τους αναμένεται μέσα στον επόμενο χρόνο.
Θυμίζουμε πως η Pippa Middleton και ο James Matthews είναι μαζί λιγότερο από έναν χρόνο. Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο 40χρονος επιχειρηματίας εθεάθη να φτάνει στο σπίτι της γιαγιάς του μαζί με την Pippa, ενώ λίγους μήνες αργότερα βρέθηκαν στο St Barts, όπου οι γονείς του James έχουν ξενοδοχείο.

Οι δυο τους είχαν έρθει κοντά και στο παρελθόν, ωστόσο η σχέση τους δεν κράτησε. Όπως φαίνεται, ωστόσο, τα αισθήματα αναζωπυρώθηκαν και πλέον το ζευγάρι οδηγείται στον γάμο.

Tags: