Νέα επεισόδια X-Files: Είναι επίσημο!

Πρόκειται για τις σειρές που άφησαν εποχή! Η αυστηρή πράκτορας Σκάλι και ο γοητευτικός πράκτορας Μόλντερ επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, όχι με επαναλήψεις, αλλά με νέα επεισόδια!

Επιτέλους, η αγαπημένη σειρά, με τους εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές θα επιστρέψει στις οθόνες μας, και αυτό δεν είναι πια φήμη! Για όσους πιθανόν δεν ξέρουν, το X-Files ήταν μία δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας, η οποία διήρκεσε από το 1993 μέχρι το 2002, ολοκληρώνοντας εννέα κύκλους.

Η φημολογία είχε ξεκινήσει πριν λίγους μήνες και το studio το επιβεβαίωσε. Όμως η πραγματική συμφωνία έγινε επί σκηνής... Ο πρωταγωνιστής David Duchovny κατά τη διάρκεια συναυλίας του (γιατί είναι και τραγουδιστής) δέχτηκε την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Gillian Anderson η οποία του έδωσε ένα φιλί στο στόμα κάτι δηλαδή σαν να κλείνουν τη συμφωνία και να επιβεβαιώνουν την είδηση των νέων επεισοδίων.

"Η Gillian αιφνιδίασε τους πάντες όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί του και στο τέλος τον φίλησε" δήλωσε άνθρωπος που παρακολουθούσε τη συναυλία. Μπορεί στην οθόνη να μην είχαμε δει ποτέ ένα μεταξύ τους ειδύλλιο, αλλά το γαλλικό φιλί μας το χάρισαν έτσι και αλλιώς... Και είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι!