Μπέσυ Μάλφα: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό λίγο μετά την περιπέτεια της υγείας της

Μία πολύ αποκαλυπτική φωτογράφιση έκανε η Μπέσυ Μάλφα για λογαριασμό του περιοδικού «YOU». Η όμορφη ηθοποιός αφού φωτογραφήθηκε με μαγιό αργότερα μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αντιμετώπισες μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία σου και είχες το θάρρος να μιλήσεις γι’ αυτό

Βρήκα το κουράγιο και μίλησα για την περιπέτεια αυτή, γιατί δεν ήθελα τα παιδιά μου, μέχρι να τελειώσουν το σχολείο να υποστούν bullying. Ο γιος μου ο Γιάγγος, ήδη το είχε υποστεί. Ήθελα, λοιπόν, να τους εξηγήσω τι πέρασα, προτού βγουν κάποιοι και με «πεθάνουν», όπως συνήθως κάνουν… Είχα μηνιγγίωμα, καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, τον εγχείρησα και όλα είναι μια χαρά, αλλά κάποιοι έγραφαν ότι είχα καταρρεύσει κιόλας, στο μεταξύ εγώ γελούσα που τα διάβαζα αυτά. Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα σε όλους όσοι έχουν το ίδιο θέμα, να ξέρουν πώς θα το αντιμετωπίσουν και ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει και να μην φοβούνται τίποτα. Για τους γιατρούς αυτό είναι μία επέμβαση ρουτίνας.

Εσύ πως το ανακάλυψες;

Μου έπεσε η κουίντα, βάρους 30 κιλών στο κεφάλι μου στο θέατρο «Εγνατία» της Θεσσαλονίκης, δύο φορές κιόλας, εννοείται καταλάθος. Είναι αστείο, την πρώτη φορά την γλίτωσα φτηνά γιατί την έπιασαν, τη δεύτερη όμως μου καρφώθηκε στο κεφάλι, μου έκαναν μια μυοχαλαρωτική ένεση και πήγαμε την επόμενη για αξονική στον αυχένα, επειδή έχω τρείς κήλες, και εκεί ανακαλύψαμε τον όγκο. Με αγαπάει ο θεός και θέλει να ζήσω, δεν σας το έχω πει; Μου έστελνε μηνύματα να κοιτάξω το κεφάλι μου.

Στιγμή δεν χάνει η Μπέσυ Μάλφα να απαντήσει με χιούμορ και πολλές φορές ακόμα και καυστικό. Της αρέσει να αυτοσαρκάζεται αρκετά και να διασκεδάζει τους συνομιλητές της.

Tags: