Η Katie Price αποκαλύπτει χειρουργικές ουλές με μαύρο μπικίνι ΠΡΙΝ το facelift, λιπόαναρρόφηση και ανόρθωση γλουτών

Η Katie Price αποκάλυψε τις χειρουργικές ουλές της καθώς φόρεσε μαύρο μπικίνι πριν υποβληθεί στον τελευταίο γύρο της χειρουργικής επέμβασης.

Στις εικόνες που τραβήχτηκαν νωρίτερα φέτος, η μαμά πέντε παιδιών, 41 ετών, έδειξε το σώμα της, ενώ έκανε μόντελινγκ για μια σειρά ρούχων - αλλά λίγες μόνο εβδομάδες αργότερα υποβλήθηκε στο νυστέρι για άλλη μια φορά.

Η Κέιτι εθεάθη με τρομακτικές ουλές κάτω από τα στήθη της αφού είχε πάνω από 10 επεμβάσεις στήθους όλα αυτά τα χρόνια.

Από τότε έχει κερδίσει μερικά ακόμα σημάδια μετά από το ταξίδι στην Τουρκία για λίφτινγκ, λιπόαναρρόφηση και ανόρθωση γλουτών.

Μιλώντας για την τελευταία χειρουργική επέμβαση της, στην οποία έβαλε το δικό της λίπος έγχυμα στο πισινό και το πρόσωπό της, η Katie αποκάλυψε: «Έκανα λιποαναρρόφηση από εδώ μέχρι εδώ [από τα γόνατα μέχρι τη μέση μου], όλη τη διαδρομή μέχρι την πλάτη μου.

"Είχα το δικό μου λίπος που έβαλα στον πισινό μου, μπορείτε να το ονομάσετε ένα brazilian ανυψωμένο bum, αλλά δεν είχα εμφυτεύματα και δεν έχω πάει σε τόσο μεγάλο μέγεθος".
Συνέχισε: "Το πρόσωπο μου μοιάζει με έναν διαστημικό εισβολέα, γιατί είναι ακόμα πολύ πρησμένο. Μοιάζω λίγο διαφορετικά. Είχα το δικό μου λίπος κάτω από το μάτι μου.

"Δεν ήθελαν να κόψουν τα μάτια μου. Δεν ήθελα να έχω γέμισμα. Καθώς μεγαλώνεις, κάνεις ρυτίδες κάτω από εδώ. Είχα το δικό μου λίπος κάτω εκεί ... και στη συνέχεια από την πλευρά που μόλις το είχα σηκώσει ... είναι ασφαλέστερο από το να βάζεις χημικά. "

Έχει τεκμηριώσει όλη τη σφοδρή διαδικασία για τη νέα σειρά της τηλεοπτικής εκπομπής της πραγματικότητας, My Crazy Life, η οποία θα επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση.
Το αστέρι - που έχει τους Harvey, Princess, Junior, Jett και Bunny από τρεις προηγούμενες σχέσεις - δεν σχεδιάζει να σταματήσει τη χειρουργική επέμβαση οποιαδήποτε στιγμή σύντομα όμως.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ένα από τα στήθη της Katie είναι μεγαλύτερο από το άλλο, καθώς το ποσό της χειρουργικής επέμβασης που είχε η Katie τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον έλεγχο στο σώμα της.

Η πηγή πρόσθεσε: "Μετά την τελευταία εργασία boob, τότε της είπαν να μην κάνει πλέον χειρουργική επέμβαση και απλά να την αφήσει να θεραπευθεί φυσικά.

"Όμως, η Katie είναι πάντα δυσαρεστημένη με το σώμα της και θέλει να το αλλάξει - τώρα μετά από αυτή την τελευταία χειρουργική επέμβαση, παρατήρησε ότι το ένα στήθος είναι πολύ μεγαλύτερο από το άλλο, σαν ένα πλήρες μέγεθος κυπέλλου.

"Έχει κάνει τόσες επεμβάσεις στήθους στο παρελθόν και οι χειρουργοί την έχουν προειδοποιήσει να μην κάνει άλλες, αλλά πάντα το αγνοεί και μετά καταλήγει σε θρυμματισμένα στήθη ή λοίμωξη".