Η Jessica Biel και το επτασφράγιστο μυστικό

Η Τζέσικα Μπίελ είπε ότι αυτή και ο Τζάστιν Τίμπερλεικ δεν σχεδίαζαν να κρατήσουν την άφιξη του δεύτερου παιδιού τους, Φινέα, «μυστικο».

Σε μια σπάνια συνέντευξη για την τετραμελή οικογένειά της, η ηθοποιός, 39 ετών, μίλησε ειλικρινά για το καλωσόρισμα του δεύτερου παιδιού της στον κόσμο στη μέση της πανδημίας κοροναϊού.

«Είχα, ένα μυστικό μωρό COVID», είπε η Biel. "Δεν ήταν σαν να έπρεπε να είναι μυστικό. Απλώς συνέβη ο COVID και μετά πήγα στη Μοντάνα με την οικογένειά μου και δεν έφυγα ποτέ."

Λόγω των περιορισμών των επισκεπτών σε νοσοκομεία σε ολόκληρο το έθνος, η ηθοποιός φοβόταν ότι ο σύζυγός της δεν θα μπορούσε να μπει στο δωμάτιο τοκετού

"Υπήρχε μια στιγμή όπου δεν υπήρχε κανείς κανένας, και πραγματικά νιώθω νευρικότητα με αυτήν την κατάσταση", εξήγησε. "Αλλά ναι, του επιτρέπεται. Νομίζω ότι αν έπρεπε να είμαι εκεί μόνος, αυτό θα ήταν τρομερό. Θα ήμουν πραγματικά φοβισμένος."

Η Μπίελ γέννησε τον Φινέα τον Ιούλιο, ενώνοντας μαζί της και τον 6χρονο γιο του Timberlake, Σίλα. Τα νέα ήρθαν ως σοκ για τους θαυμαστές, καθώς το αστέρι του "Sinner" και το πρώην μέλος του NSYNC, 40 ετών, κατάφεραν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη της απόλυτο μυστικό.
.
Το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε τη γέννηση του παιδιού μέχρι έξι μήνες αργότερα, όταν ο Timberlake αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του Phineas στο "The Ellen DeGeneres Show".

"Είναι φοβερός και τόσο χαριτωμένος. Κανείς δεν κοιμάται", είπε τον Ιανουάριο. "Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Πολύ ευγνώμων."