Η Charlize Theron είπε στα παιδιά της ότι δεν χρειάζεται φίλο

Η Charlize Theron βγαίνει με τον εαυτό της.

Η 44χρονη ηθοποιός, που εμφανίστηκε στο podcast InCharge με DVF, το podcast της Diane Von Furstenberg, μοιράστηκε μια συζήτηση που είχε με τις κόρες Jackson, οκτώ και Αυγούστου,τεσσάρων, σχετικά με την ερωτική της ζωή, λέγοντάς τους πώς βγαίνει με τον εαυτό της.

«Πριν από δύο μέρες ήμουν στο αυτοκίνητο με τα δύο κορίτσια μου και το μικρό μου είπε κάτι,« Χρειάζεσαι έναν φίλο », "Και είπα," Στην πραγματικότητα, δεν το κάνω. Αυτή τη στιγμή, νιώθω πολύ καλά. "

Και είπε κάτι σαν, "Ξέρεις τι, μαμά; Απλά χρειάζεσαι έναν φίλο, χρειάζεσαι μια σχέση!"

Η Νοτιοαφρικανική ηθοποιός είπε αφού είπε ότι βγαίνει με τον εαυτό της, η Αύγουστος «είχε αυτό το βλέμμα στο μάτι της, όπως δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι αυτό ήταν πιθανό».

Η ηθοποιός του Atomic Blonde πρόσθεσε: «Το μυαλό της σοκαρίστηκε. αλλά, ξέρω ότι ήταν η μέρα που συνειδητοποίησε ότι υπάρχει διαφορετική πιθανότητα. "

Ο Theron υιοθέτησε την Τζάκσον το 2012 και την Αύγουστο το 2015. Εκείνη ανοίχτηκε επίσης για το ότι πάντα ήθελε να υιοθετήσει παιδιά, και τη σκέψη και την τεχνική διαδικασία για να το κάνει.

Η Theron είπε ότι η διαδικασία ξεκίνησε όταν «άφησε μια σχέση, μια μακρά, σχεδόν 10ετή σχέση», με τον ηθοποιό Stuart Townsend.

«Τα τελευταία δύο χρόνια αυτής της σχέσης, ήθελα πραγματικά να γίνω μητέρα και αυτό δεν συνέβη», είπε. Και έτσι όταν η σχέση τελείωσε, νομίζω ότι, το επόμενο πρωί, ήθελα να υποβάλω αίτηση για υιοθεσία.

«Βρήκα λοιπόν έναν δικηγόρο υιοθεσίας εδώ στο Λος Άντζελες και κατέθεσα όχι μόνο εσωτερικά αλλά και διεθνώς».

Διάλεξε να είναι «η μαμά σε δύο κορίτσια αφροαμερικάνων» και «η μαμά σε ένα trans κορίτσι αφροαμερικάνων» στο Τζάκσον.

«Όλα αυτά τα πράγματα με έκαναν να συνηδειτοποιήσω πόσο λίγα ξέρω», είπε. «Τα παιδιά μου άνοιξαν τελείως τα μάτια μου στον κόσμο.

"Και αστειεύομαι πάντα να λέω," Επιστρέφω στο πανεπιστήμιο. Πίσω πρέπει να μαθαίνω κάθε μέρα, γιατί με προκαλούν με αυτόν τον τρόπο. "