Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για την Έλλη Στάη

Η Ελληνίδα καλλονή, εξομολογείται σε συνέντευξή της για την αλλαγή στη ζωή της, εξαιτίας της δημοσιότητας αλλά και για την φιλία της με την Έλλη Στάη.

«Θαυμάζω το μυαλό της, τον δυναμισμό της, την πορεία της, τη θηλυκότητα της. Είναι μια γυναίκα που συνδυάζει τα πάντα! Ευφυΐα, ομορφιά και ταλέντο. Αυτό που μου είχε πει την πρώτη φορά που τη συνάντησα είναι πως πιστεύει ότι μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα πέρα από τη ψυχαγωγία. Το κράτησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου», είπε η Δούκισσα.

Θεωρεί πως τώρα ξέρει πως να διαχειριστεί την δημοσιότητα, καθώς τα πρώτα χρόνια είχε λειτουργήσει κάπως αρνητικά στη ζωή της.

Η ίδια απαντά στο αν λειτουργεί ακόμα: «Όχι, δεν έχει λειτουργήσει αρνητικά η δημοσιότητα. Απλώς δεν ήξερα πως να τη διαχειριστώ στην αρχή και κλεινόμουν στον εαυτό μου. Εδώ και αρκετά χρόνια την απολαμβάνω, ζω την κάθε στιγμή φυσιολογικά χωρίς να αυτοπεριορίζομαι. Άσε που το μεγαλύτερο κέρδος της δημοσιότητας είναι η αγάπη του κόσμου που εισπράττω καθημερινά, στο δρόμο, στο σούπερμαρκετ, παντού! Ο πατέρας μου, όταν στο ξεκίνημα μου με είχε δει φοβισμένη και μπερδεμένη από την ξαφνική έκθεση, μου είχε πει: "Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου κορίτσι μου, βγες έξω και κοίτα τον κόσμο στα μάτια. Σε αγαπάει!"».

Tags: