Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην Real η Αθηνά Οικονομάκου που μιλάει για τα πράγματα που την εκνευρίζουν και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της.

-Πότε «γυρίζει» το μάτι σου και για ποιο λόγο;
 «Γυρίζει» πολλές φορές το μάτι μου. Όχι τόσο συχνά όσο στο παρελθόν βέβαια. Όχι με μικροπράγματα. Με ενοχλούν τρομερά η αγένεια και η αδικία. Μπορώ να φτάσω εκτός ορίων και δεν κάνω πίσω με τίποτα. Έχω έντονη τη μαγκιά και πολλά αρσενικά στοιχεία. Η ντομπροσύνη μου, ο αυθορμητισμός μου και το χιούμορ μου είναι καθαρά αντρικά στοιχεία. Απλώς έχω και πολύ νάζι ταυτόχρονα, το άλλο άκρο δηλαδή. Εξαρτάται σε τι φάση θα με γνωρίσει κάποιος, αλλά ευτυχώς είμαι και πολύ ισορροπημένη».

-Σας έχουν «κοροϊδέψει; Πιστέψατε ποτέ εσφαλμένα πως κάποιος είχε αυτά τα χαρακτηριστικά;
«Δεν νομίζω να με έχουν κοροϊδέψει. Εγώ ίσως να είχα παρερμηνεύσει και στην πορεία κα-τέληξα ότι δεν μου ταίριαζαν, άρα δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε. Μπορεί βέβαια να με έχουν κοροϊδέψει και να μην το έχω καταλάβει».

-Πώς νιώθετε όταν διαβάζετε όλους αυτούς τους διθυραμβικούς τίτλους που μιλούν για την όμορφη, σέξι και στιλάτη Αθηνά;
«Μου αρέσει. Γελάω. Δεν με ενοχλεί. Απλώς ξέρω ότι τα περισσότερα είναι της φαντασίας τους και ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, που μακάρι να είναι. Μακάρι να το βλέπουν κάποιοι άνθρωποι έτσι, αν και εγώ ξέρω, την πραγματικότητα. Θεωρώ ότι είμαι πολύ απλή και καθημερινή κοπέλα σε θέματα εμφάνισης συμπεριφοράς, τρόπων και επικοινωνίας. Όποιος με γνωρίσει θα εντυπωσιαστεί από την απλότητα και όχι από την εικόνα του sex symbol που μπορεί να έχει στο μυαλό του».

-Το καλοκαίρι στη Μύκονο, όταν πηγαίνετε στην παραλία και περπατάτε με το μαγιό σας, αισθάνεστε όλα τα βλέμματα επάνω σας;
«Όχι. Απλώς νιώθω ότι κάποιοι θα με κοιτάξουν, θα με αναγνωρίσουν ή θα τους θυμίσω κάτι και κοιτούν επίμονα μέχρι να συνειδητοποιήσουν ποια είμαι. Αυτό συμβαίνει με οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο. Δεν αντιλαμβάνομαι ότι δημιουργείται πανικός ότι μένουν με το στόμα ανοικτό, ας πούμε».