Η αδερφή της Sharon Stone που υποφέρει από Λύκο, «αγωνίζεται για αναπνοή στο νοσοκομείο με Covid-19»

Η Sharon Stone αποκάλυψε ότι η μικρότερη αδερφή της Kelly «αγωνίζεται για αναπνοή» στο νοσοκομείο μετά από θετικό τεστ για κοροναϊό.

Η 62χρονη ηθοποιός του Basic Instinct μοιράστηκε φωτογραφίες από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου η αδερφή της, η οποία ήδη υποφέρει από Λύκο, πολεμά τον Covid-19.

Η Sharon χρησιμοποίησε την ανησυχητική ενημέρωση για να παροτρύνει τους οπαδούς της να φορούν μάσκα, υποστηρίζοντας ότι η αδερφή της νοσηλεύτηκε επειδή βρέθηκε κοντά σε κάποιον που δεν φορούσε μάσκα.

Μια αναστατωμένη Sharon έγραψε: "Η αδερφή μου Kelly, η οποία έχει ήδη λύκο, έχει τώρα COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούν μάσκα το έκανε αυτό."

Η Sharon πρόσθεσε: "Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο.

"Δεν υπάρχουν τεστ στο νομό της, εκτός εάν είστε συμπτωματικοί και, στη συνέχεια, περιμένετε 5 ημέρες για αποτελέσματα.

"Μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και τους άλλους. Παρακαλώ."

Η Κέλι είχε μοιραστεί επίσης μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της Μπρους Σινγκέρ, από ένα ταξίδι που είχαν περάσει μήνες πριν από τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Έγραψε μαζί με τη φωτογραφία: "Εμείς είμαστε στις 13 Μαρτίου. Οδηγήσαμε στον παράδεισο μας στη Μοντάνα. Νομίζαμε ότι ο covid δεν θα μπορούσε να μας βρει.

"Χωρίς ψώνια, χωρίς πάρτι, με το ζόρι βλέπαμε έναν άνθρωπο. Τώρα παλεύεις για μια ανάσα. Δεν θέλεις τον COVID-19."

Την Κυριακή, η Sharon μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στο οποίο μίλησε για την κατάσταση της αδερφής της και γιατί είναι σημαντικό να φοράτε μάσκα όταν βρίσκεστε έξω.

"Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, δημοσίευσα ότι η αδερφή μου ήταν στο νοσοκομείο σε δωμάτιο COVID και ότι έχει Λύκο και αγωνίζεται για τη ζωή της.

"Δεν σας ενημέρωσα ότι ο σύζυγός της Μπρους είναι επίσης σε δωμάτιο COVID στην ίδια πτέρυγα, αγωνίζεται για τη ζωή του και ότι έμειναν στο σπίτι όσο μπορούσαν."

Ο Sharon συνέχισε: "Στη Μοντάνα, όπου ζουν, δεν μπορείτε να κάνετε τεστ εκτός εάν είστε συμπτωματικοί και στη συνέχεια δεν λαμβάνετε τα αποτελέσματα των δοκιμών σας για πέντε ημέρες.

"Επίσης, οι άνθρωποι με τους οποίους ήρθαν σε επαφή, όπως η μητέρα μου που είχε δύο καρδιακές προσβολές, πέντε stent και βηματοδότη τους τελευταίους πέντε μήνες, δεν μπορούσαν να κάνουν μια δοκιμή επειδή δεν ήταν συμπτωματική ακόμα κι αν μπορούσε να ήταν κοντά σε ασυμπτωματική επαφή που τους έδωσε COVID. "

Ο Sharon πρόσθεσε: «Οι νοσοκόμες στο νοσοκομείο που τις φροντίζουν δεν μπορούν να κάνουν τεστ επειδή δεν έχουν εξετάσεις για να τις δοκιμάσουν.

"Αυτές οι νοσοκόμες διακινδυνεύουν τη ζωή τους και δεν μπορούν να κάνουν τεστ."

Η ηθοποιός Alyssa Milano, η οποία έχει επίσης τεκμηριώσει τη δική της μάχη με το coronavirus, οδήγησε τους σχολιαστές λέγοντας: "Σ 'αγαπώ. Λυπάμαι για τον αδιανόητο καρδιακό σας πόνο, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που φτιάξατε αυτό το βίντεο. Ευχαριστώ."

Η Κέλι μοιράστηκε ένα δικό της βίντεο στα κοινωνικά μέσα, μεταφέροντάς το στο Instagram για δημοσίευση από το νοσοκομειακό της κρεβάτι.

Είπε: "Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι αυτό είναι πραγματικό. Παλεύω για κάθε αναπνοή χωρίς οξυγόνο.

"Κάντε αυτό για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Σταθείτε πίσω από περισσότερες δοκιμές, περισσότερες μάσκες. Απαιτώντας από όλους να φορούν μάσκα. Ποτέ δεν θέλετε ποτέ να αισθανθείτε έτσι. Σας υπόσχομαι."

Η Κέλι πρόσθεσε: «Έχω μόνο αγάπη. Η καρδιά μου σπαράζει για ανθρώπους που δεν μπορούν να αναπνεύσουν».