Ημέρα συμφιλίωσης με τον Χρυσοχοΐδη

Η επανασύνδεση Βενιζέλου - Χρυσοχοΐδη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, έναν μήνα μετά το θερμό επεισόδιο με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε οδηγήσει στην αποβολή του από την αίθουσα, υπερασπίστηκε χθες με θέρμη τη γραμμή Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα μέτρα. Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Βενιζέλος τον συνεχάρη για την απόκτηση του νέου μέλους της οικογενείας του.
Αίσθηση προκάλεσε πάντως η απουσία του Αν. Λοβέρδου, που συνεργάτες του πρώην υπουργού το απέδωσαν σες υποχρεώσεις του εκτός Βουλής.
Στη συνεδρίαση ο κ. Βενιζέλος έστειλε μήνυμα και στο εσωκομματικό πεδίο λέγοντας ότι "δεν υπάρχει χώρος ούτε χρόνος για προσωπικές ματαιοδοξίες και ψευτοομαδοποιήσεις". Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσει συλλογικά για τη λήψη του νέου πακέτου μέτρων ύψους 11,6 δισ. ευρώ.
Ενστάσεις για τα μέτρα διατύπωσε για μία ακόμη φορά ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είπε ότι η κοινωνία δεν αντέχει να ξαναπληρώσουν οι ίδιοι.