Ηλεία: O γαμπρός του δημάρχου έστειλε στο νοσοκομείο την πρόεδρο της Κυλλήνης

Μπροστά σε δεκάδες άτομα, στην παραλία της Κυλλήνης άρχισε να της ρίχνει γροθιές στο κεφάλι και να την τραβά από τα μαλλιά, όπως υποστηρίζει η ίδια - Αιτία όπως αναφέρει σχόλια που έχει κάνει για τον δήμαρχο στο Facebook
Στο νοσοκομείο Αμαλιάδας νοσηλεύεται, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κυλλήνης Δήμητρα Φιτσάλου, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από τον γαμπρό του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Η κ. Φιτσάλου έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται από την Πέμπτη το απόγευμα στο νοσοκομείο. Το περιστατικό του ξυλοδαρμού συνέβη στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν η κ. Φιτσάλου βρισκόταν στην παραλία της Κυλλήνης και ο φερόμενος ως δράστης μετέβη στον χώρο, όπου την ξυλοκόπησε και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι την θάλασσα, μπροστά στους έκπληκτους λουόμενους.

Μετά την παρέμβαση κατοίκων της περιοχής ο δράστης παράτησε το θύμα στην παραλία και εξαφανίστηκε.

Η κ. Φιτσάλου μιλώντας σήμερα στο IONION FM, μέσα από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας ανέφερε ότι ήταν σε άθλια κατάσταση και ότι πριν την επίθεση ο δράστης είχε προειδοποιήσει μέλη της οικογένειας της ότι θα την χτυπήσει, αν δεν κατεβάσει από το facebook σχόλια που αφορούσαν τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

«Πριν τον ξυλοδαρμό είχε τηλεφωνήσει στον αδελφό μου και τον προειδοποίησε ότι αν δεν διαγράψω τα σχόλια για τον δήμαρχο, θα με χτυπήσει.

Μετά ήρθε στην παραλία και άρχισε να μου ρίχνει γροθιές στο κεφάλι. Μου έλεγε θα σε σκοτώσω, θα σε πνίξω. Δεν έχουμε προηγούμενα από άλλες υποθέσεις και ούτε είχα άλλες επαφές με το συγκεκριμένο άτομο. Η αιτία ήταν τα πολιτικά σχόλια που έκανα για τον δήμαρχο», ανέφερε η κ. Φιτσάλου και πρόσθεσε ότι και στο παρελθόν είχε δεχθεί ανάλογες απειλές από το ίδιο πρόσωπο.

Στο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της προέδρου Κυλλήνης από συγγενικό του πρόσωπο, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ μιλώντας στο IONION FM. Ευχήθηκε περαστικά στην κ. Φιτσάλου και δήλωσε ότι ο ίδιος είναι ενάντια στην βία και τον ρατσισμό. Ανέφερε ακόμα ότι η αιτία ήταν οι συγγενικές διαφορές ανάμεσα στην κ. Φιτσάλου και τον φερόμενο ως δράστη, που είναι και ο σύζυγος της κόρης του.

«Καταδικάζω την βία, όμως η αιτία δεν ήταν η πολιτική αντιπαράθεση, είχαν προσωπικά θέματα. Είχα δεχθεί και εγώ ρατσιστικά σχόλια από την κ. Φιτσάλου. Της εύχομαι περαστικά», ανέφερε ο κ. Μοράντ.