"Ερωτεύτηκα μια κοπέλα που την γνωρισα μέσω του chat του 54122"

Αγαπητέ συντάκτη του adrakla,

Ξέρετε πως παρακολουθώ εδώ και καιρό τα θέματά σας. Μ' αρέσει που δεν έχεις πίσω σου γνωστούς δημοσιογραφικούς οργανισμούς. Μ' αρέσει που τα θέματα είναι γραμμένα από άνθρωπο με μεράκι γι' αυτό που κάνει. Θα ήθελα πραγματικά όλες οι σελίδες που παρακολουθώ και ενημερώνομαι να είναι σαν την δικιά σου. Μόνη παράκληση να βάζεις κι άλλα θέματα. Δεν μου φτάνουν όσα βάζεις. Θέλω να ενημερώνομαι μόνο από τέτοιες σελίδες.

Είμαι νέος άνθρωπος από την επαρχία, και όπως καταλαβαίνεις τώρα, που φεύγουν και οι τελευταίοι τουρίστες μένουμε μόνοι μας πάλι. Οπότε, ο μόνος τρόπος να γνωρίσω κόσμο είναι μέσω ίντερνετ. Κάποια στιγμή πέρσι την άνοιξη, είδα στο facebook την σελίδα του site www.ellinespadou.com. Το είδα σαν ευκαιρία να μιλήσω με άλλους.

Μετά από λίγο ψάξιμο στο site, είδα πως έχει και μια υπηρεσία Chat μέσω κινητού με το νούμερο 54122(σε αυτό το σημείο βάλε το λινκ απο πισω), στην οποία πρέπει να δηλώσεις ότι θες να συμμετέχεις ή όχι όταν γράφεσαι. 'Ηταν αργά και είχα πιει και λίγο, έβαλα το κινητό μου. Μετά πήγα για ύπνο. Το πρωί είδα ένα μήνυμα για κωδικό επιβεβαίωσης. Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω και πήρα τηλέφωνο στην εταιρία στο 2111768263 να δω τι έγινε. Ευγενέστατοι οι άνθρωποι στο τηλεφωνικό κέντρο, μου εξήγησαν πως γίνονται αυτά και με ρώτησαν αν θέλω να διαγραφώ. Τότε... τότε δίστασα για λίγο, αλλά τελικά τους είπα να μη με διαγράψουν (!). Γιατί; ακόμα δεν ξέρω.

Μετά, άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα. Άντρες και γυναίκες. Στην αρχή δεν απαντούσα. Κάποια μέρα όμως, μου ήρθε ένα μήνυμα από τη Μαρία. Η Μαρία είναι 32 και ζεί στη Γερμανία. Γεννήθηκε εκεί αλλά ένοιωθε περισσότερο Ελληνίδα από πολλούς Έλληνες. Έψαχνε Έλληνες για να μιλάει, για να μην ξεχάσει την γλώσσα της, για να δεί πως φέρονται οι Έλληνες, γιατί πολλά ακούγονται έξω για τους κακούς μας λέει τρόπους. Μιλούσαμε για μέρες. Όταν μου ήρθε ο λογαριασμός του κινητού, σκέφτηκα πάλι πως πρέπει να διαγραφώ, αλλά μιλάμε πάρα πολύ όμορφα και προσωπικά έχω πολύ καιρό να αισθανθώ έτσι για κάποια. Μιλάμε κάποιους μήνες τώρα και σήμερα μου είπε πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Ελλάδα και θα ήθελε να με γνωρίσει επιτέλους.

Πείτε με ό,τι θέλετε, αλλά πόσες φορές έχουμε δεί στις ειδήσεις γάμους που ξεκίνησαν μέσω ίντερνετ; Ε, εγώ ερωτεύτηκα μια κοπέλα που την γνωρισα μέσω chat. Σίγουρα, δεν περίμενα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο κι αν μου το έλεγε κανένας φίλος μου θα γελούσα μόνο με την ιδέα. Αλλά, τί να κάνω; Το έκανα και πέτυχε.

Αν πάει καλά, θα σας ενημερώσω για να μας κάνετε θέμα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας."

Εμείς, ελέγξαμε και είδαμε πως, όντως, υπάρχει η σελίδα www.ellinespadou.com και έχουν υπηρεσίες chat μέσω του sms 54122.Από όσο είδαμε έχουν δημόσια όλα τα στοιχεία τους και σηκώνουν και τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών.. οπότε μάλλον πρόκειται για κανονική εταιρία. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, Νίκο, προχώρα το και ενημέρωσέ μας!

Άλλωστε, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να γνωρίζεις κόσμο. Το αποτέλεσμα μετράει.