Βέλγιο: 7 νεκροί ηλικιωμένοι σε όργιο!

Το ακούσαμε κι αυτό! Στην πόλη Σαλερουά του Βελγίου, ένας ηλικιωμένος εν ονόματι José Deflandre αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι. Αλλά όχι ένα απλό πάρτι, πάρτι που θα έμενε σε όλους τους συμμετέχοντες αξέχαστο!

Το πάρτι είχε τίτλο "Οι 50 αποχρώσεις του Karolos", από τον τίτλο της πικάντικης τριλογίας βιβλίων, "Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι". Περισσότεροι από 200 κάτοικοι της περιοχής, με ηλικία υποχρεωτικά άνω των 65, μαζεύτηκαν για... να το κάψουν το πελεκούδι σε ένα όργιο που παρόμοιό του δεν πρέπει να έχει ξαναδεί ο κόσμος!

Και πάνω στο τσακίρ κέφι, εκεί που έλεγαν όλοι πως δεν έχουν ξαναδεί τίποτα παρόμοιο, εκεί που οι παππούδες τα είχαν δώσει όλα για ώρα, άρχισαν αρχικά δύο συμμετέχοντες να νιώθουν έντονους πόνους στο στήθος. Αν και υπήρχαν γιατροί ανάμεσα στα πάρτι άνιμαλς, ήταν πολύ απασχολημένοι για να αντιληφθούν αμέσως τι γίνεται και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, κι άλλοι άνθρωποι άρχισαν να νιώθουν δυσφορία και να έχουν συμπτώματα όπως δύσπνοια και πόνους στο στήθος και τότε αντελήφθησαν πως πρέπει να φωνάξουν ασθενοφόρα. Όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς στον "οίκο της ακολασίας" δεν πίστευαν στα μάτια τους. Φώναξαν αμέσως κι άλλα ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν αρκετοί στο νοσοκομείο.

Ο τραγικός απολογισμός ήταν 7 νεκροί, 5 από έμφραγμα του μυοκαρδίου και 2 από πνευμονικό οίδημα, και 8 που νοσηλεύονται ακόμα για διάφορα παθολογικά θέματα.

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο στο σημείο αυτό, παρά ότι πήγαν ευχαριστημένοι!