Αφέθηκε ελεύθερος ο ντράμερ των AC/DC,

O 60χρονος πια Phil Rudd, ντράμερ του θρυλικού ροκ συγκροτήματος AC/DC, αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες μετά την σύλληψή του. Είχε συλληφθεί στις 5 Νοεμβρίου με την κατηγορία της πρόσληψης εκτελεστή για να δολοφονήσει 2 άτομα αλλά και τις κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ο εισαγγελέας, διέταξε την απελευθέρωσή του, καθώς υπήρχαν μόνο ενδείξεις και όχι αποδείξεις για τις κατηγορίες που τον βάραιναν. Αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση και η δίκη ορίστηκε για τις 27 Νοεμβρίου.

Αυτό ήταν το δεύτερο χτύπημα φέτος για τους γερόλυκους πια, AC/DC, αφού ο αδερφός του Angus Young, Malcolm, μετά από ιατρικά προβλήματα (πολλοί μιλούν για άνοια), εγκατέλειψε την ενεργώ δράση. Την θέση του πήρε ο ανιψιός τους, Stevie Young

Ο λιθουανικής καταγωγής Phil Rudd γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1954. Έπαιζε με τους AC/DC από το 1975, Όμως, ο θάνατος του Bon Scott τον επηρέασε πολύ, κι έτσι, αποχώρησε από την μπάντα το 1983. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα, επέστρεψε το 1994 και δεν ξαναέφυγε μέχρι και σήμερα.